Kızlar ben eşimden 6 aydır ayrıyım kaynanam yüzünden eşimi çok seviyorum onsuz yapamıyorum eşimde beni seviyor ama uydum akıllı kendisi kalbinde bişey yoktur kim ne derse inanır güvenir internetten bakım bütün duaları okudum bana akıl verin eşimi nasıl döndürebilirim
Yanlış anlama ama ben bu konularda katıyım. Hayatının zor dönemlerinde yanında olmayan bir adamı kendine döndürmek için mi çabalıyorsun doğru mu anladım??? başkasının dolduruşuna gelip yapıyor bunu bir de??? Bırak gözünü seveyim ne hali varsa görsün !! Az biraz öz güvenli ve gururlu ol lütfen, seviyormuş ne sevgisi ya sevse şuan senin ve çocuğunun yanında olurdu , biz kadınlar umutlanmaya ne kadar muhtacız, şimdi bana burda çemkiren de olabilir ama aynı şeyi benim eşim yapsa tanımam bırak geri döndürmeyi...
Hamilemisin canım? Eşin seni seviyo mu arada konusuyomusunuz nasılsın iyimisin falan ?
ayrımının yani babgile mi gittin
Şöyle birşey yapsan eşinle konuşup artık yeter kararını ver beni seviyorsan beni yanına alırsin ya da beni unut, ben böyle askıda bekleyişte bi hayat yaşamayi kabul etmiyorum desen. Biraz dirayetli ol da artık kendi kararını baskalarindan etkilenmeden ver. Çocugumuzun gelecegini düşün. Herşey senin elinde
Gibi şeyler desen? Belki işe yarar. Seni kaybedeceğini anlayınca belki artik ailesine karsi koymayi ögrenir. Seni zaten cepte bildigi için caba göstermiyor gibime geldi...
1,494,758 soru
24,419,348 cevap
351,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın