Bundan yaklaşık bi kaç önce kayinvalidem ve kayinpederimle ailecek bi ufak tartismamiz olmuştu ve ben ozaman yeni hamileydim en hassas mide bulantıların yoğun olduğu dönemdi ve kendi.annemde vardı ve.annem.dediki hamile üzerine çok gelmeyin buyutmeyin gibisinden biseyler söylemişti kaynanama ve.kaynanamda böyle olacağına hic olmasin ipliğe mi bağlı sanki gibisinden daha doğmamış çocuğum.için öyle laflar etmişti kaynatamda duyduğu halde bisey demedi sonra.her.neyse konu.kapandi üstünden zaman geçti falan derken şuan doğuma 2 ayim kaldı ve bi kıymete bindi ki anlatamam yok torunumuz yok şöyle böyle ama zamanında çok.abartilmicak bi konu için öyle hadsiz laflar etmişti şimdi doğuma az kaldı ya kıymete bindi benimde her seferinde aklıma geliyo öyle deyişi hep yüzlerine vurmak istiyorum pişman etmek istiyorum şimdimi kıymete bindi diye ,eşime dedim oda tabi annesigile toz kondurmadı yok sinirliyken söylemişlerde falanda filan ne olursa olsun doğmamış bi çocuğa resmen Allah korusun Nolucaksa olsun çokta önemli değil gibisinden laflar etmeye hakkı yoktu bide torunum deyip seviyorlar utanmadan şimdide..doğuma yanıma gelecek kaynanam sizce geldiğinde yüzüne vurmalimiyim o dediklerini ?