0 oy
514 göst.
Aile kategorisinde tarafından
İki aksamdir yatağına koyuyorum ağlıyor kucağıma aliyorum ağlıyor daha 4,5 aylık birde 4,5 yaşında kızım var çocuğumun gece gündüz uykusu kalmadı

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız ya gazı vardir ya dişi çıkıyordur . Günah ya sinirlerine hâkim ol . Bı yeri ağrıyor ki ağlıyor 
(677 puan) tarafından
Kesinlike katılıyorum
tarafından
Ağrı kesicide veriyorum ama bana mısın demiyor gündüz olsun gece olsun iki gündür ölüyorum yorgunluktan
tarafından
Bu arada 4 ay atağı olabilir . Kızım 4. Ayda emmek istemedi ayakta emziriyordum öyle sallaya sallaya uyutuyordum . Dişi çıkabilir . Kızımın 5. Ayda çıkmaya başladı . Gaz da olabilir . 2 yaşındaki kardeşim bile gaz sancısı yüzünden baya ağladığı oldu uyksuz kaldı vs . Nesi var çözmen lazım masaj yap karnına sırtına belki gazdır . Bı tatlı kaşığı calpol ya da parol varsa ver düzelir inşallah
tarafından
Bende ayakta gezerek emziriyorum vallaha atam mi dis mi baskq bişey mi çözemedim ama mahfoldum
tarafından
Atak canm 1 aya geçer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bı dua oku canım belki nazar vardır . Bide duş aldir istersen rahatlasın
tarafından
Dünden beri sürekli telefonumda açık dua devamlı başında
0 oy
tarafından
Atak olamaz mi. 
tarafından
O ne zaman biter ki
tarafından
Gir hesapla doğum tarihiyle
tarafından
Sizde oldu mu peki
tarafından
Biz şuan 4 ay 10 günlüğüz. Ben huni alicam kendime o derece oldum. Uyku gerilmesini acayip hissediyoruz. Ve çok mız mız oldu. Normalde annem falan uyuturdu simdi istemiyor illa ben.
0 oy
(1,950 puan) tarafından
4.5 ayda senden ayrılmak istemiyordur canim uyku gerilemesi var ya anneye düşkün oluyor. Doktorumuza sormuştum o dönem fecii gecer demisti :)
tarafından
Ne zaman geçer pekiyi :((
(1,950 puan) tarafından
6. Aya kadar süren var 5.5 ayinda biten var.
tarafından
Ayy şimdide bunun için ağlarım vallah
(1,950 puan) tarafından
Belki de distir ama uyku gerilemesi kesin onu bilde.
0 oy
tarafından
Gazı vardır , önce sen sakin ol seni hissediyo aşkm sendende etkileniyo olabilir saçını okşa bebeğinin baktn susmuyo poposuna vur baktn gene susmuyo gazdır gaz masajı yap 
tarafından
Memeye gelmiyor yatırıyorum susmuyor kucağımda gezdiriyoruz yok susmuyor
tarafından
Kuzum atak haftası olabilir sakin ol konuşmaya çalış sesini duysn sakinleşsin
tarafından
Bende aglama noktasına geldim artık ama :(!
0 oy
(1,778 puan) tarafından
Gazı var mı acaba, diş için erken olabilir de takip et balım
tarafından
Kızım 7 aylıkken çıkartmış daha 4,5 aylık gorumcemin oğlu da 4 aylıkken çıkartmış disini olabilir diyorlar
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Bence çocuk hasta ağrıları var ya burnu kapalı ya gazı var.Keyfinden yada seni sinir etmek için yapmıyor yani. Bide sen kızınca kızgın kızgın bakınca daha çok etkilenir rüyasınada girer çünkü tek çaresi sensin.Büyük kızın hasta değilse uyanır geri uyur sen küçüğü düşün yazıktır sabret güzelim
tarafından
Derdine derman olamadikca hepten sinirim bozuluyor şimdide kucağımda meme de uyuyor
(1,787 puan) tarafından
Yavrucak sana muhtaç canım bebekler konuşamadığı için derdinin büyüklüğünü ağlamasının şiddetiyle belli edebiliyor.Sabret geçecek kızarsan tramva olur sana daha çok yapışır güveni kırılır bırakıcan diye çünkü tek çaresi bakanı sensin.0-3 yaş önemli
(1,787 puan) tarafından
Birde masaj yap karnına bacaklarını karnına bastır çek gazı çıkıyosa bi süre sonra rahatlar inşallah rabbim şifa versin sanada bol sabır versin
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Canm gergin olma seni hissediyor kuzucuk. Belki gazı sancısı vardır yavrunun. Bu günlerde geçecek illaki hiç geçmeyecek gibi düşünme. Benimde 5 aylık bu aralar huzursuz meme de uyumak istiyor emzikde bazen ise yaramıyor .ama sabır ediyorum yoksa inan anne olmak kolay değil heppimiz de geçiyoruz o yollardan :) 
(2,172 puan) tarafından
Ve ben üstelik öksürmektende  mahvoldum bu aralar , hem kendimle uğraşıyorum biyandan bebeğimle , böyle inan daha zor bitkin düşüyorum

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 938 göst.
18 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 442 göst.
18 Ocak 2022 Aile kategorisinde Sahralina (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 760 göst.
23 Şubat 2021 Aile kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.