0 oy
866 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok utangaç kızlar ya ev taşıdım bardaklari dizdim bunlardan iceblrmym diye soruo acikio acktim demio odaya girerken kapı çalıo mutfaga bile ..şeker hastası saat başı soruyom aciktnmi anne diom yok desede getryom bişi yiyo anne rahat ol diom git kendjn al ye diom yok niye soryon bardağı kirilirim diom olsun kizim dio çok anlaysli tamam ama bende rahat davranıyorum böle olunca nasi rahat dvranmasini saglayablrm yenide degl 4 senelik evlym hep böyle cekngem Allah razı olsun iyi biri ama bu huyunu torpilemek istyorum 10 günlüğüne geldi yanma

29 Cevaplar

+4 oy
(14,167 puan) tarafından
Bu insanların niye hiç ortası yok ya :D 
(1,698 puan) tarafından
Ahahahah:Dd
tarafından
Bilmiom valla ya çok kötüler ya çok iyiler:))
-Reklam-
0 oy
(116 puan) tarafından
Kız nedense içim acıdı okurken kıyamam ya 
tarafından
Bende öyle davrandkca uzulyorum rahat olsun istiyorum
0 oy
tarafından
Vallaha böyle kayınvalideye can kurban görmeden sevdim ayol
tarafından
+++ valla aynen olsunda böyle olsun barii amin ☺️
tarafından
Çok tatlı değil mi hiç bsye karışmaz utangaç halleri alır koynuma sokarım bn onu vallah :D eşimi yerde onu yanımda uyuturum jsjsjjsjs
tarafından
Valla haklısın mizgincim böyle olsun da ben koltukta yatarım onu koskoca yatakta tek yatiririm:)
tarafından
Kız inan öyle şekeri düşmüş demio çekinerek geldi bı elma alablrmiym kızım dio
tarafından
Kıyamam kız söylemeden koy önüne Allah'ını seversen
tarafından
Ne guzel yaa heveslendim benim kaynanamfa asiri rahat daha eve girer girmez acimdan öldüm ne yemek var diye baslarim gidene kadar hizmet
tarafından
Valla kıyamam ki bizimkiler iki pişirimlik kuru fasulye getiriyorlar 3 pişirimlik fasulye yiyorlar etler sebzeler balıklar meyveler börekler pastalar cabası. Yediklerinde içtiklerinde gözüm yok yesinler helali hoş olsun ama ben aynı yicekleri bulamiyom ot yemekten başka bisey yemiyoz  :):)
tarafından
Hilaaal naber kuzu @ensar bebek
tarafından
İyiyim canim senden naber bende elin ayagin tutuyosa keyfe karşıyım oyle keyifcidir ki Allah razi olsun beni gorunce hali olmaz :)
tarafından
İyiyim bende :)
tarafından
Nasıl gidiyor diyet :)
0 oy
tarafından
Bizim eminoşta böyle ya açıksa acıktım demz güya bana kiyamiyor
tarafından
Zor oluyo ama keşke dese bende cekiniyorum öyle oldkca
0 oy
(184 puan) tarafından

Kaynana sıksa dertt oluyor rahat olsa dert oluyor bizdeemi sorun var çözemedim ;)

tarafından
Bilemedim ama benmki rahat oksun isterdim
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Benim kıymetli kaynanacımda çekinir evimde.  ⚘
tarafından
Rahat olsa isterdim ben
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ay kıyamam ona tonton yaa yapcak bişey yok canım en kotu huyu bu olsun sen pesinden koscaksin sorcaksin
tarafından
Öyle yapıyorum canım inanki tek cekinmesnn ragat olsun diye
(5,725 puan) tarafından
Maşallah ne mutlu size nasıl olsa istemiyor diye sormamazlik yapmaman ne güzel
0 oy
(135,811 puan) tarafından
Agzim oyle bi acildiki yirtilcak sandim okudukca
tarafından
Kız buda zor keşke şunu ya yeyim dese sekeri düşmüş demio utanarak geldi bı tane elma alablrmiym dio şekerim düştü dio. Banyoda dusmus demio iki gun sonra şöyledi sirti ağrıms
tarafından
Canım niye böyle bukadar çok çekiniyor ki çok sacma. Hasta olduğunu bile bile sende kötü bir insan değilsin ki olsan böyle düşünmezdin acaba başka gelinleri varmi onlarla birşeymi yasadi yada noldu da bu kadar hasta olsa bile söylemeye çekiniyor ki
tarafından
Canim buyuk eltim ilk evlendiği sıra kendine ve eşine yeni tbak koymuş kaynanama eski tabak koymuş kaynnam bilmeden yeni tabagi alms eltim o benimle eşimn aynı tabakta yicez dems sanrm ondan kaynbabnamda öle cekngen gel kal diorum misafrm üç günü makbul dio gelmez sen misafrmsn baba biz geliyoz kalıoz diorim bura sizin ev gelicesnz dio çok iyiler Allah bın kere razı olsun ama ben rahat olsun bana karşı istyorum
tarafından
Kaynanmla o elime gttii önüne ekmek gelmedi agzni açıp istemedi ben farkettim vergkm belki eltmde koymqdgnn farkında değildi ama ben verdim kendi istmedi
tarafından
Ya işte canım beli ki yaşamış ve yaşadıklarına okadar üzülmüş ki onda tiranva olmuş o yüzden sana böyle ister istemez çekiniyor çok ayıp ya eltinin yaptığı vallah gerçekten şu Kaynanalar çok günah ya şimdi aklım başımda ve çok üzülüyorum artık onlar hakinda kötü yorumlara tamam bazıları gerçekten kötü ama bazıları iyi mesela ben evlendigimde çocuktum ata burdada baya şeyler yazmıştım onlar hakinda çünkü o anki zihnim oydu ama simdi olsa asla çünkü onlar da enne eslerimizi doğurmuşlar buyutmuşlar  zor sen ona öyle bir davran ki o zaman her insanın aynı olmadığını anlasin yazik kadina ya
0 oy
(469 puan) tarafından
Kız benimki herseye konusuyor su bardagı alıyom surdan suraya koyuyorumya 1 saat konusur tek sussada ben herseyını yapsam
tarafından
Oda bı sknti:)
(469 puan) tarafından
Gercekten oyle
0 oy
(689 puan) tarafından
Benimkiyle takilsin belki ilham verir kaynanan benim kaynanaya onu niye oraya koydun kendi evimdeki esyalar icin ha 

Bunu niye boyle yaptin 

Herseye ama herseye karisir ....

Ortasi yok insanların 
tarafından
Evet burda okuyorum :) ortası yok
0 oy
tarafından

Ayy yerim o kaynananı yaa:D:D

İnsanların huyu değişmez canım kendisi öyle rahat ediyor demekki 

tarafından
Bn diyorum anne oğlunun evu istedgni al bak bu burda su surda diye dolabı acmio bile
tarafından
Sende rahat etmesini istiyorsun belliki ama oda böyle daha çok içine siniyor demekki.
Çok üstüne gitme sen o nasıl rahat ediyorsa öyle davransın.
0 oy
(52,059 puan) tarafından
ayni benim kaynanam dogum yaptim eline ne alsa sordu kirilsin diyorum yok bi bakıma iyide zor oluyo alismaz o ben sana diyim
tarafından
Çok zor oluyor hemde ya cann istediği varmı diom yok azıck ekmek olsa yeter dio bana doğuma geldi geçen sene düşmüş banyoda demio böylesi de Zor pub
(52,059 puan) tarafından
seninki de hepten cekiniyo baska eltin var mi
tarafından
Var iki tane daha ben son gelinim kizida yok
(52,059 puan) tarafından
onlar fena mi o gelinler
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Okurken kadına üzüldüm iyi yapıyorsun sürekli onunla konuş anne çekinme rahat ol de şeker hastaları çabuk acikirlar susarlar sen teklif et o açılır artık 
tarafından
Teklif etzem yok dio artık bende dört öğün hazırlamaya çalışıyorum
0 oy
(783 puan) tarafından
Biraz sohbet muhabbet , biraz eskileri sor anlatir dinle ..ani kaleyi yık icine gir ..ilgi duysugu seyler hakkindada konusabilirsini içini actigi zaman bilki degisime de acik olur bir yerlere gidin kola kola çünkü bir zamanlar oda gençti..baskiyla büyümüş bir cocuklgu varsa hala etkisi uzerinde olabilir 
tarafından
Hepsiyle ilgili konuşrm zaten nckmden anla:) devamlı eskiyi sorarım kaynbabam ile ilgili skntisini anlatr köye gittmde beraber gezeriz eşim de anmrsnn yannda benimle ugrasr hatta oda ceknmesn diye felan kaldrr oynar dans ederz ondq alirz ama acilamio

Ailesyle bı sorunu olmams yazık kadın kendini bildi bileli halı dokumus bağ bahçe
(783 puan) tarafından
Onun karakterine işlemiş o zaman canim sen yine bilgini devam et o zaman isterse zaten alisir
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Valla benimkide aşırı aşırı rahatti ben evde yokken yatak odami bile karistirmisligi var o yuzden bende rahatliginin gitmesini istiyorum şahsen 
tarafından
Sennki fazla rahatmis bacm
(2,368 puan) tarafından
Oho benden habersiz anahtarimida almisti anahtarliginda gördüm sok oldum sonra bir sekilde aldim aman sorma
0 oy
tarafından
Kaynanalari degisek mi cnm☺️☺️☺️☺️
tarafından
Yokk gi severim kendisini kıyamam,☺️
0 oy
tarafından
Cnm boyle daha iyi. Rahat davransa o rahatligi batar belli zaman sonra
tarafından
Kız benim evime sık gelmez evinden ayrılmayı sevmez bı haftadır burda gözü yolda gidym diye bnde istyom girsin ciksin çocuğum var ben iki öğün yerim ackmca açsn dolabı alsn ev yerlestryom bı yandan aciktimi acaba şekeri düştü mü diye dusunyom kendi alsa bu kadar kayguya kalmm
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Bizimkiler de arkanı dönsen dolap karıştirir :) böyle kaynana cam kurban resmen 
tarafından
Kız çok ceknmeside iyi degl ben mi eksik davraniom diye dusunuom ama herşeyi diom oğlunun evi gir çık ye bak caninn tatlı isterse burda acikrsan gece su surda v hep diom kadın yatio odadan cikmio yatağın toplayıp sabah otryo bizim kalkmamizi beklio sessiz sessiz odada
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Hiç bence açma kadını en iyisi =)))
tarafından
Yok kız oglunun evi sonuçta niye ceknsin ben rahat olsun daha çok isterdim ben misafrnde rahat olaninu severm siz geliom hadi sunu pisr diyenini mesela:))
0 oy
(431 puan) tarafından
Kıyamam çekingen o zmn kayınvaliden sen anlatırken bn kadının naifliğine hayran kaldım maşallah kız sen şanslısın 
tarafından
Evet canım Allah razı olsun çok iyi her konuda böyle ama oğlunun evi rahat olsun istiyorum ben

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 920 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,522 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 459 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 578 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu

412,318 soru

12,411,818 cevap

44,877 kullanıcı

Kategoriler

...