0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kaynanizla ev üstündesiniz  ve kaynananiz çok pasaklı arkasını toplamaktan yorulsaniz ne yapardınız ? Ve kaynananiz ofkeniz sizi eşinizden doğurur mu yoksa sizi sevmeyen kaynanaya inat ne yapardınız? 

7 Cevaplar

0 oy
(53,298 puan) tarafından
bir an önce ayri eve cikmaya bakardim
tarafından
İmkan yok valla ya yapmıyor gelin var diyo yada pasakli
(53,298 puan) tarafından
iste hata en basta aynu evi kabul etmekle basliyor. yapmasan isler yine sana yigilir yapsan gelin yapiyo olut esine soylesen uyarsa
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ayrı ev düşünürdum asla da onun pasaklarini toplamazdim kendisi toplasın eyw evi süpür sil yaparsın bı çok işi ama asla kalkıp da onun dağıttığı pasaklı arkasını toplamam
0 oy
(59 puan) tarafından
Toplamam.. 

Kendi pisliğini kendi toplasın herkes. 
0 oy
tarafından
Bir an önce çıkmak için biseyler yap derim 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bende birlik oturuyorum canım benimki de başımıza kalksa da kendisi yapar hep bende karışmam kendi odamın işini bitiririm sonra içeride bişey lazımsa yaparım sende arkasini toplama bak o zaman nasıl yapar
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Ayrı eve çıkmayı düşünürdüm
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Aynı durumu yaşadım yıllarca çok kötü birşey sinir hastası oldum resmen  ama ilk fırsatta evi ayırdık paramız vardı para biriktiriyorduk eşyamızı herşeyimizi aldık aradan seneler geçti hâlâ ayrıyız çok şükür bütün işlerimiz rast gitti kendi evimizi bile aldık tavsiyem para biriktimeye çalışın evi ayırmak eşya falan ev tutmak.için

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 526 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,098 göst.
0 oy
9 cevap 810 göst.
+3 oy
22 cevap 724 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler