0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

38+1 ama benimkinin gelesi yok hala 

Doktor bu haftada doğacağını düşünmüyorum dedi Rabbim bilir elbette ama 

Haftaya yeniden açıklık muayenesi yapacak 1 cm açılma vardı 

Nisan başına kadar bekleriz dedi gelmemekte ısrar ederse sezeryan olucam (Suni sancıyı kabul etmiyorum ben ) 

Artık doğsun istiyorum sağ salim :angel:

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kız sen hala mı dogurmadın bacım gelir gelir acele etme geleceği varsa göreceğin de var ahaha
tarafından
Keyfini cıkar bacım ahaha gelince ah ah ıcerde duraydı dersin ahwhha
tarafından
Onu der miyim bilmiyom da hareket takibi yapmak cidden çok zorlaştı aklım çıkıyor artık be canım :(
tarafından
Son aylar zor canım ya saka bir yana ınsallah saglıkla gelsın yavrun
tarafından
Amin canım amin inşallah ❤
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(843 puan) tarafından
Onun vakti saati var o gün gelecek inşallah :) Allah kolay güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla al kucagına miniğini
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun ❤
+1 oy
tarafından
Hurma ye comel.kslk ilişkiye gir yürüyüş yap
tarafından
Yürüyom kız evde bile bir sürü iş yapıyorum ama yok bana mısın demiyor :D
tarafından
Çatı darligu yok demi
tarafından
Hayır canım.
tarafından
Biraz daha bekle ins olur dogum
+1 oy
tarafından
Sağlıkla kucağına al canım 
tarafından
Amin canım inşallah ❤⚘
0 oy
tarafından
Sabret kız daha var ben 41+1 de doğum yaptım 3. Yavrumu
tarafından
Sağ salim alsam artık kucağıma diyorum canım ya . Ne bir kasılma var ne sanci vs .
Hareket takibi yapmak oldukça zorlaştı artık yeri daraldığı için çok pinpirikli oldum birazcıkta ondan sanırım:(
tarafından
Bu güne kadar getiren rabbim dogumundada kolaylık sağlar bol bol dua oku annesi okuruz postlarini gazi var uykusu var uyumuyor 40imiz çıktı nelr neler sjsjs
tarafından
Ah alsam bi sağ salim kucağıma o postlara da gelir sıra elbet :D
tarafından
Tabiki... ♥️
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Cabm sicak dus al hatta sicak suya oturabilrsen daha iyi olur. Yarim saat doktorum soylemisti
tarafından
Alıyorum canım hergun sıcak duş aliyorum
0 oy
(137,794 puan) tarafından
42 kadar yolu var☺
tarafından
Beklemem o kadar dedi canım doktorum.  Tahmini doğumu 29 mart .  Mak . Nisan 4 e kadar bekleriz dedi
0 oy
(20,701 puan) tarafından
Kız 38 daha bi dur bacıko sakiin ol doğar yaaaa :) 
tarafından
Aşkım doğsun ya :( hareket takibi yapmakta çok zorlanıyorum artık sürekli tedirginim
(20,701 puan) tarafından
Sabret gülüm daha iki hafta var
tarafından
Edemiyom teyzesi edemiyom:D  Alişe benzesin 38 de doğsun dedim ama gelmeye niyeti bu hafta da dedi doktor teyze:D
(20,701 puan) tarafından
:D aliş aceleci çıktı bacım
0 oy
tarafından
Daha 38. Haftadaymışsın kız dur benimki 40+4te gelmişti zamanı gelince gelir merak etme sal gitsin rhatına bak :))
tarafından
Kuzu hareket takibi yapamıyorum artık endişem o :(
tarafından
Neden takip edemiyosun ki benimki son ana kadar hafif hafifte olsa hissettirirdi kendni
tarafından
Çok hareketli bi bebek değil zaten en başından beri .
Mesela okuyorum burda gece uykumdan uyandırırdi falan yok anam benimki gayet sakın :)
Şimdi de kafası kanalda hareket takibi yapmak zor oluyor benim için .
tarafından
Benimki de hiç uyandırması beni hep hafif hafif hareket ediyordu canım bazen saatlerde hareket etmezdi trip atardım oğlum anne merak ediyo seni biraz hareketlen diye anlardı heralde durmazdı o zman :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yeri de daraldı ya normal artık dha az eder hareket hafif olur sen yinede süphelendiğin an git doktora
tarafından
Amin canım amin inşallah Allah razı olsun ❤
Günde 10 hareket saymazsan doktorum haberim olsun dedi zaten canım çok sağol ⚘
0 oy
tarafından
Canım ben 40+5 te doğurdum ve 2 cm açılma ile yattım fakat kendi sancımla doğurdum illa suni sancı olması gerekmiyor bende senin gibi çıkmayacak herhalde yeri rahat diyordum 40+4 te nst için hastaneye gidecektim sabah kalktım lavobaya gittim birden suyum geldi hastaneye gittim söyledin baktılar yatışımı yaptılar akşam 9 a kadar sadece 2 cm daha açılma olmuştu hemşireler açılması ilerlemiyor diye sezaryen düşündüler sonra birde suni taktılar 10 dk sonra bir doktor geldi baktı suniyi çıkarın sabah 7 ye kadar bekleyelim normal doğum yapabilir suyu hemen bitmez eğer sancısı olmazsa o zaman suni veririz dediler ve suniyi vermeyi kestiler yarım saat sonra bir sancım başladı sabah 8.45 te doğurdum ama çocuk çıkınca ne ağrı ne sızı hiçbir şey kalmadı anında gitti çok değişik bir şey 11 saat çektiğim sancıya değdi :) ikinci çocuğu düşünmüyorum zaten bunu da acemi olduğun için ne dedilerse onu yaptım sancı hiç umduğum gibi değildi canımdan can gitti sezaryen nasıl bilmiyorum ama bu kadar sancı olmuyordur herhalde 
tarafından
Ben özel güvenliktim zaten hamileyken de uykusuzum bünye idmanlı canım :) öyle ama ya rabbim veriyo dediğin gibi kolaylığını:) onların canı sağ olsun uykusuzluk açlık hiçç önemli değil ❤️
tarafından
Sinemşahinn bende okuyordum canım vize final sınavları dersler vsler derken hep uykusuzdum sabahlara kadar ders çalışırdım ama bu öyle bir şey değilmiş ya hamileliğin son zamanları da bacak ağrılarından uyuyamazdım fakat okulum bitti doğum oldu tam uyunulacak zaman da yine uykusuzluk yine sabahlara kadar pış pışlar :)
tarafından
:)) kaderimiz böyleymiş canım:) büyüsünler o zmanda biz onları uyutmayız :))
tarafından
Kıyamayıp ki anne yüreği bir gülücükleri yetiyor her şeyi unutturmaya Rabbim tüm yavrularımıza huzurlu mutlu sağlıklı bir şekilde geçirecekler uzun ömür nasip etsin inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tüm kötülüklerden uzak eylesin Amin:),
tarafından
Aminnn :)
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Valla ben 1000 tane doğum yaparım ama önemli olan doğum yapmak değil valla canım uykusuz geceler ah ah :(
tarafından
Kız deme öyle sağ salim yanında ya çok şükür.  Hepimiz öyle büyümedik mı:)
(3,738 puan) tarafından
Tabiki kuzum elhamdülillah rabbim seninde bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
tarafından
Amin canım inşallah ❤⚘
0 oy
tarafından

:D

Gel ben doğurtayım  5 dk da

tarafından
Hahha o nasıl oluyor kız:D
tarafından
☺☺☺☺icerdekiyle konuşurum yapacağı  güzel yaramazlıkları anlatırım☺☺☺
tarafından
Hemen konum at geliyorum yeter ki doğsun haha :D
tarafından
☺☺☺☺ankara cankaya oran msb loj.☺☺☺
0 oy
tarafından
Doğunca da içerde kalsaydı deme de☺️ sağlıkla gelsin kuzum vardır vakti saati kokoşmu gelecek paşami 
tarafından
Ay bi doğsa ah bi doğsa teyzesi.  Annesini merakta bırakıyor artık hareket takibi yapamıyorum:(
Minik bi bey gelicek :)
tarafından
Zamanını bekliyor annesi ❣️bir damat adayım daha oldu ahhahahha ☺️
tarafından
Ya hahaha :D benden daha tatlis bir kaynana bulamazsın bak ona göre iyi düşün :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
29 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde huzun_iyidir (7,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
1 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,183 soru

12,464,902 cevap

46,858 kullanıcı

Kategoriler

...