0 oy
1,107 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (904 puan) tarafından
Eşi aşçı olanlara çok özeniyorum  yemek derdi yook her gün yemek dusunmekten  kafayı siyirdm 

15 Cevaplar

0 oy
(1,431 puan) tarafından
Onların işi daha zor oluyor canım eşimin kuzeni asla mutfağa girmez yaptığımıda beğenmez diyo :D
(904 puan) tarafından
Ewt  çevremdede  var ama     misafr varken kurtarıcı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bizimkide kebab ustası nasıl sıkıldıysa ev yemeği istiyor :D

tarafından
Yani restaurant da ağırlıyoruz yada eve getiriyor
(904 puan) tarafından
Iste bakkkkk ne gzlll  ya kiz her gece kebab yiyrmsn  bnm babam lahmacun ustası o kdr yiye yiye  artık modem bulniyo
tarafından
Ben istersem getirir ama ben istemiyorum. İnsan sıkılıyor
(904 puan) tarafından
Hep yersen tabi  cnm
tarafından
Aynen öyle :)
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Ayyy esim asci degil ama tam bir gurme yaptigimi begenmez bir lokma alir icindekileri sayar o derece onlarin isi dha zor.

Eve is getirmem diyomus karidan bekliyomus yemekleri :))))) begenmezlerde :)
(904 puan) tarafından
Asli nda esin dogulumu diyicektm  yada sen keske olsydin  yemeklerimz  çok gzkdr
(2,560 puan) tarafından
Aynen baharatli flan guzel oluyo bizim burda hic yemek kültürü yok unutulmuş hep bi manti meshur misafir mantisiz agirlanmaz bizde bide erişte hamur cesitleri flan
(904 puan) tarafından
Bizde ağır ymkler  canmmm  hepp
(2,560 puan) tarafından
Bizim atalar üşengeçmis herhalde :D
(904 puan) tarafından
Ha ha haaa aynenn  cnmm
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Ayy evet ne guzel olurdu dimi kocacim canm şundan istedi şunu yao der otururdum valla :D

(904 puan) tarafından
Kesinlikle ya yapar yada isten  getiriri
0 oy
(816 puan) tarafından
Kiz deme oyle ascilar evde yemek pek yapmiyir ve esinin yaptiginida begenmiyor. Bnim kuzn asci isyerinde yapiom evdedemi yapacam dio ama esi yapincada yok su eksik yok boyle pisecekti çeneleri durmuyo. Bnim esim eskiden simit pogaca ustasiydi evde yaptigim pogacayi begenmz tarf ver derim bn 50kilo unla yaprdim az tarifi nadl vereyim der. 
(904 puan) tarafından
Aaa ben kuznmde öyle tarif ver dyrm sizin ölçüleri ben bilmyrm diyo ama misafr icn iyi
0 oy
tarafından

Benim amcam aşçı hic bi yerde yemek yemez kimsenin yemegini begenmez :ermm: o daha zor gbi

(904 puan) tarafından
Zor muş haaaaaa
0 oy
tarafından
Benim eniştem aşçı çok güzel yemekler yapar evine de götürür ablamin yaptıklarına da asla kusur bulmaya clismaz ama kendini çok over inceden inceden ben bunu böyle böyle yapiyorum daha güzel oluyor diye :))
(904 puan) tarafından
Kız ben varya kocası ile hava  atan  kadın dan nefret ederm yaaa niye kiz sen kesi  kocni mutfağa koymuyon
tarafından
Ben genel yaparken evde kimse ailesi olmayınca gelir yardım ederdi sofra kurmaya yemek doldurmaya izin vermezdim huy ediniyorlar canim yüz buluyorlar yaslanincada terbiyesiz ahlaksız olup çıkıyorlar eşimin babasından biliyorum :))))  karısının temizliğini bile yapar banyosunu yikar ama yabanci tanıdık demeden karısının üstüne atlar öper öpücük atar oooo daha neler neler :))))
(904 puan) tarafından
Nasıl yani kiz  yaşlanınca
tarafından
Ne bilim bacım valla anlamadım mezhebi çok geniş biri yaşlılıktan desem yaşlı da değil 55 yaşında bem boyle bir sey hayatimda girmedim duymadim hiç ar namus edep bilmiyor valla aynen dedigim gibi biri yani günahı boynuna.  Bizim kız tarafı sırf bu çirkin hareketlerinden dolayı yanima gelmiyorlar artık  Bizde böyle şeyler asla hoş karşılanmaz bende öyle :)
(904 puan) tarafından
Eee yani cnm
0 oy
tarafından

Ne güzel olurdu kız :D

(904 puan) tarafından
Ama yok  bizde    cnm ;(
0 oy
(6,765 puan) tarafından
Bende çok özeniyorum valla aşçı olsa bizlere de öğretirler birlikte yaparız kari koca☺☺ama nerdeeee benimki fikir bile vermiyor sagolsun
(904 puan) tarafından
Aynen  bazen eşine dyrm ne ypym ne istersen  askm sonraki gün yine  dyrm yine diyo hep.bu cümle
(6,765 puan) tarafından
Evett canım bizde ayniyiz hergun☺☺
(904 puan) tarafından
Hepte olcaz  yaaaaaaaaaaa meslek değiştirsinler  diyicem ama benim kocam asla değişmez
(6,765 puan) tarafından
☺☺değiştirmez hiçbiride işlerine gelmez
(904 puan) tarafından
Aynennn cnmmmm
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Bence iyi olmazdi yaa yaptigimiz herseye bi bahane bulurdu tadi guzel degil birdahakine boyle yap falan olurdu heralde
(904 puan) tarafından
Ewt ama misafr için super  eger kocam asci olsaydi her hagta birini cagirirdm;)
0 oy
(795 puan) tarafından
Ahhh ahhh bende valla bide yemek seciyrlar esimde çocuklarda
(904 puan) tarafından
Ha birde çocuklar  var bmm daha küçük ama yarın bugün oda büyüyucek
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Bende hep keske esim.mutfagi sevse arada o yemek yapsa derim ayni durumdayz canm asci olanlar genelde evlerinde yemek yapmazmis 
(904 puan) tarafından
Ewt herkes öyle. Diyo
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Valla bi instgrams bakıyorum günün menüsü belli oluyor 
(904 puan) tarafından
Bebek var  çok ugrasmyrm
(3,147 puan) tarafından
Canım bende 2 tane var bi göz atiyorum sadece
0 oy
(19 puan) tarafından
Eşim aşçı mutfağa girmiyor bence boşuna özeniyorsun :D 
(904 puan) tarafından
Hadi ya arada mi
(19 puan) tarafından
Yok malesef zaten mutfağa girse bile ben istemiyorum onun işi bitince benim akşama kadar temizlik yapmam gerekiyor
(904 puan) tarafından
;)))) ve mutfak mutfak olalı byle  zulm grmedi
(19 puan) tarafından
Aynen öyle  :)
0 oy
(2,348 puan) tarafından

Onlara hic bisi begendiremessn ki :)))

Bnm abime utu paketci

Evde ne annem ne ben asla utu yapmazdik abim yapardi ve bizdende guzl yapardi biz sallamazdk annemle :)))

Abimin esi cok sansli olacak hic utu yapmaz abim yapar ne gzl :))

Bnm esmde asla utuye elini surmez  e bnde evde alistm abimn yapmasina yeni evliyken zor geliordu ne utu mu yapayim hii tmm :))
(904 puan) tarafından
Püf noktaları  var mi peki  ütünün
(2,348 puan) tarafından
Bnce var ama bn bilmiom abim bilio hic ogrenmedm gerk duymadm acikcasi kendisi yaptgi icn kina gecemde bile kina kiyafetimi abim utulemisti  :))
(904 puan) tarafından
Malsallh iyi elinden geliyo
(2,348 puan) tarafından
Evt  canm isi o :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 638 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,088 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
44 cevap 1,099 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 526 göst.
27 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemiray (568 puan) tarafından soruldu

410,936 soru

12,366,158 cevap

42,043 kullanıcı

Kategoriler

...