Biz severek evlendik malatyadan hataya gurbetçi olarak geldim 1 buçuk yıldır evliyiz eşimin ailesinden yana çok sıkıntılarım var aslında hiçbirine saygısızlığım olmadı sadece bana söyledikleri yalanları bir bir gün yüzüne cıkarınca hepsiyle görüşmez olduk. Kaynanam bana farklı eşime farklı oynuyor. İlk zamanlar aramız cok iyiydi sonra hamile kaldım kaynanam benden uzaklaşmaya laflarıyla beni kırmaya başladı "çocugun olursa evime rahat girip cıkamazsn ben öyle sesini dinleyemem , doğumuna gelmem, bebeğini yıkıyamam elimden düşer kayar feln gibi " laflar söylemeye başladı o zaman 5 aylık hamileydim dayanamadm eşime söyledm bak annen bana her gittiğimde böyle şeyler söylüyor gidip annene deme ama inciniyorm dedim oda sinirlenip gidip annesine söyledi annesi ona ben kızıma şaka yaptm ben arar gönlünü alırım demiş ne aradı ne sordu ne geldi ne gitti hatta ben bi kere eşimle gittim evine yüzüme bakmadı naslsın bebek nasl demedi bir kerede eşim benim için ara bişe olmaz dedi aradım 2 dakıka sürmedi kadın halimi hatrımı sormadan eşimi sordu hep nasl iyimi çalışıyomu gibi sonra kapattık o oldu daha ne kaynanamla görüştüm ne gördüm ve şuan bebeğim doğdu hamileliğim 5. Ayından bu yana 7 aya yakındır 1 kere gördüm. Burda kimsem yok hamileliğimde cok zorlandm ne aradı ne sordu doğum yaptm dediği gibi hastaneye gelmedi 2 ay geçti doğumumdan bu yana daha cocugumun yüzünü görmemiş arayıp sormamış. Şimdide kocama cumartesi günü abinle görmeye geleceğiz diyor bu seferde ben onların yüzünü görmek istemiyorm abiside yengeside anneside birgün olsn sormadılar bir gün olsun aramadılar 2 ay geçmiş şimdimi akılları başına gelmiş ben ne yapacagm bana yardımcı olurmusunuz görüşmek görmek evime girmelerini istemiyorm kocam içinde susuyorm ilk kabul etmedim kocamla kötü olduk suanda kabul ettim ama çok üzülüyorm gelmelerini istemiyorm..