0 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Doktora götürdüm alt üst çift taraflı azilar patlak hep dün ateslendi biraz gece distendir dedim ama boğazları hafif kizarik gibi dedi ve kalp çarpıntısı var ufurumu var biraz onlarda enfeksiondandir dedi . Devamlı gittiğim doktor bu arada . Bu antibiyotikle ibufen verdi. Umarım hemen atlatır çok korkuyorum . Luften oglumuda katın dualarınıza . Bu arada idrar torbası aldım idrar enfeksiyonu olabilir mi diye sanmam ama istersen tahlil ver dedi . Bu ara bez baglattirmak istemiyor bir iki defada elini bezine atıp ağladı çıkarmak istedi o yüzden enfeksion olabilir mi diye düşündüm 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çabucak iyileşsin Rabbim şifa versin inşallah canım ❤
tarafından
Aminn canımm inşallah :/
-Reklam-
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins 
(3,529 puan) tarafından
Aglamiyodu  sadece gösteriyodu  sürekli pıpisini canım az da olsa acımış  demek ki
tarafından
Anladım canım rabbim şifa versin sizede benimkide bikac gundur bez baglattirmak istemiyor onla alakası varmı bilmiyorum
(3,529 puan) tarafından
Belki yanıyordur ucunda kizariklikk varsa büyük ihtimal vardr. Iki yaşındayız ilk kez enfeksiyon oldu oğlumda
(3,529 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bu arada ins yoktur canim
tarafından
Çok saolasinn canimm insallahh yoktur sizede çok geçmiş olsun yarın vereyim bakalim
0 oy
tarafından
İyi bir antibiyotik canm o hemen gecirir insallah gecmis olsun
tarafından
İnşallah canım yaa. Antibiyotik su ile karışiyormus sanırım o kalın çizgiye kadar mı su koycaz
tarafından
Evet canm ic kagidini oku zaten dış kabındada yazar kaynamış soğumuş su ile yap
tarafından
Daha yapmadım bakmadım da akşam yatarken vericem die saolasin tatlım
0 oy
tarafından
Rabbım sifa versin kuzum elını atamasının Baska sebebi de olabilir sunnet olmadıysa ucu tıkalı olabılır biz de yasadık bu tarz sorunu 
tarafından
Sorun yok dediyse yoktur canım ama ıdrar tahlılıde ver sen rahatlasın ıcın
tarafından
Yarın götürcem sağlık ocağına canım çok saolasin güzel haber alırım ins
tarafından
Insallah canim cok gecmıs olsun
tarafından
Teşekkürler busem
tarafından
Rica ederim kuzum ❤️
0 oy
tarafından
İyi antibiyotik bu geçer hemen benim oğlan da Bi ara çok hastaydı o zaman doktor bize de kalbin de üfürüm var dedi kalp doktoruna görürdük hasta olduğu için öyle duymuştur doktor kalbinde hiçbir şey yok dedi 
tarafından
Bizede öyle dedi canım hastalığındandir diye inşallah geçer ya . Yarısına kadar su konuyor galiba bunda demi sisenin
tarafından
Çizgi vardır üstünde valla çok uzun zaman önce kullandım hatırlamıyorun
tarafından
Tmm canim çok saoll
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah şifa verir bu antibiyotk çok iyi gelir boğazı içinde enfeksiyon varsa onun içinde canim
tarafından
İnşallah canım saolasin idrarı yarın vericem sağlık ocağına tedbir amaçlı inşallah bisey çıkmaz çok teşekkür ederim ❤️
(5,725 puan) tarafından
Aynen kaynatılmış soğumuş su koy birden doldurma çizgiye kadar koy kuvvetti çalkala
(5,725 puan) tarafından
İnşallah çocuklar hasta olmasın anneler üzülmesin nedemek kuzum çok geçmiş olsun
tarafından
Aminn canımm çok saolasinn teşekkür ederim ❤️
(5,725 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ♥️♥️ sende sağol

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 392 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 491 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (156 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,346 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 522 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,215 soru

24,426,904 cevap

352,101 kullanıcı

...