0 oy
1,193 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 kızları Kayın pederimin bir yakını çocuğunun kıyafetini oğluma göndermek istedi Allah razı olsun da bilmem ben bir tuaf oldum almadım sadece yengemle görümcem çocuklarımızın kıyafetini veririz birbirimize sizde alır mısınız bir başkasının çocuğunun kıyafetini

44 Cevaplar

0 oy
(7,639 puan) tarafından

Hoşuma giderse aliyom da senin:woot: baldız☺️☺️☺️ kim 

(7,639 puan) tarafından
Hayırlı olsun baldızın ☺️☺️☺️
(1,633 puan) tarafından
Sanada hayırlı olsun bacım :)
(7,639 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️tüh baldız yok bende kayınço var
(1,633 puan) tarafından
Olsun cnm o hayırlı olsun sana da :)
(7,639 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Esimin kuzeni oglunun kuculen kıyafetlerini gönderir giydiririm neden giydirmeyim. Cocugun yediği helal giydigi haram derler. 
(1,633 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(5,868 puan) tarafından
Vala hiç tanımadklarım kıyafet gnderdıler hepsi de tertemiz yıkadım gydrdm alcak durumumuz yok masraf olmadı hiç 
(1,633 puan) tarafından
Evet cnm haklısın
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Bir tek teyzemin kızının kıyafetlerini alirim canım oda emin oldugum biri olduğu için başka kimseden almam giydirmemde 
(1,633 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Hayır giydirmek ıstemem giydirmemde yani 
(1,633 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben tanıştığım hariç giydirmem abimin kızının giydiriyorum başkada giydirmem 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım bende öyle yapıyorum :)
0 oy
tarafından
Temizse giydiririm , sıkıntı yapmiom
(1,633 puan) tarafından
Anladım cnm haklısın tabi
0 oy
(477 puan) tarafından
Banada yengemin ablasi  çocuğun kuculenini veriyo giydiriyorum yengemde veriyo kizininikileei temiz sonuç ta lekesi bile olmuyo giydiriyorum simdi 37 hafta 4 hamileyim kardesim yeğenimin kıyafetlerini verdi kizim a hic bir sey almadım sadece isimli hastane çıkışı yaptırdık okadar 
(1,633 puan) tarafından
Evet canım öyle ztn bende yengem sürekli veririz birbirimize
0 oy
(157 puan) tarafından
Asla giydirmem yıllarca bekledim onu herşeyi güzel olsun iyi olsun istiyorum çok şükür esimde bende çalışıyoruz gerek yok 
(1,633 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Temiz kullanıldıysa giydiririm neden giydirmedyim canım 
(1,633 puan) tarafından
Anladım canım
(2,588 puan) tarafından
Zaten cocuklar hemen büyüyo ya 3 ya 4 kez giydirirsin bizde başkası kıyafet verirdi öyle büyüdük
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Ben giydirmem Cnm . He durumum olmaz o ayrı
(1,633 puan) tarafından
Tabi canım öyle ztn doğru
0 oy
(568 puan) tarafından
Valla bende yeni doğum yaptım kardeşimin kızının şeylerini giydi üç beş hastane çıkışı aldım zıbın tulum filan kış günü zaten yıka kurut utule zordu iyiki almışım tertemiz yıka utule giydir nolcak sanki zaten iki kez anca giyiyo hemen büyüyor bebekler
(1,633 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Üç çocuğum var hepsinde de giydirdim bende başkasına veririm
(1,633 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Benim oglum var ikinci bebek kiz oldu zaten eymeninde ahim sahim kiyafetide yoktu uygulamadan birisi yolladi Allah razi olsun her giydirdigimde de dua ediyorum
(1,633 puan) tarafından
Allah razı olsun ondan
(4,247 puan) tarafından
Amin insallah canim
0 oy
(382 puan) tarafından
Ben sahsen almyrm canm bi yaknm yeni dogacak cocugma mesela kiyaft vermk istedi kendi cocugunn ama bi kez anca giyms bilyrm da ama almadm yinede ama bu insann kendiyle alakalı ben kendi sahsm adına soylyrm kendim kucukken hep baskalarnin verdiklerni giydm hep baskalarnn kiyaftleriyle buyudum ve dedm benm cocugm olursa ben kimsenn bi seyini gydrmcm bi tane olsada kendi kiyafeti olck diye Allaha sukur smdi durumm da iyi kendmzce kimsedn oyle bi sy kabul etmyrm 
(1,633 puan) tarafından
Anladım canım durumun iyiyse o başka
(382 puan) tarafından
Evet canm
0 oy
tarafından
Keşke verseler de giydirsem
(1,633 puan) tarafından
Ya niye cnm vermiyorlar yakınların
tarafından
Eltimin oğlumdann 1 yaş büyük oğlu var doğmadan önce yenidoğan kıyafetleri getirdi sonra hiç getirmedi getirse de yaz gelince Polar kışlık küçük şeyler getirdi yani benim oğluma olmadıktan sonra getirdi hep sonra aramız bozuldu hiç getirmedi. Bi arkadaş vardı ablası gönderdi bi sürü onlato giydirdim şimdiye kadar onlar da Kıbrısa taşınmış artık gönderemiyor öyle işte. Kendi akrabalarımın çocukları çok büyük 8 yaşında biri 5 yaşında biri zaten yengem kendi yeğenlerine veriyo kuzenim de küçükkenden atmaya kıyamadığı şeyleri verdi ama hâlâ çok büyükler anca 3-4 yaşında olur öyle işte. Ben küçülen hiç bekletmeden eşimin kuzenine gönderdim şimdi tekrar hamileyim buna da yenisi alınacak sanırım
0 oy
(140 puan) tarafından
Ben yakınlarımdan olanları giydiririm ama tanımadigim biri olursa pek sanmıyorum giydireceğimi
(1,633 puan) tarafından
Evet canım öyle işte
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Açıkçası canım Rabbime bin şükür durumumuz iyi ama bizim burada bir söz vardır çocuğun giydiği yaşlının yediği zarar derler onun için bana da bir tanısim baya kıyafet verdi hep onunla gecistiriyorum zaten 1 ay önce olan şimdi olmuyor bir de çocuk bunu bilmiyor nasıl ne giydiğini çok kafana takma ona vereceğin paraya ihtiyacın olan başka bir şey alırsın 
(1,633 puan) tarafından
Çok sağ cnm yorumun için ve haklısın
(1,730 puan) tarafından
Ne demek canım güle güle giysin yavrun ☺️
(1,633 puan) tarafından
Sağol bitanem :)
0 oy
tarafından
Bana kalsa ben giydiririm ama esim istemedigi icin kiyafet vermek isteyene giydirmem diyip almiyorum
(1,633 puan) tarafından
O başka cnm eşin istemiyorsa alamazsın ):
tarafından
Evet canm ama simdi de kiyafet yetismiyo basta bilemedim hep normal ayına gore aldim en fazla 3 hafta giydirdim suan hep buyuk buyuk aliyorm herseyini
0 oy
(157 puan) tarafından
Görümcemin kızı kızımdan 1 yaş büyük ona küçülenler benimkine oluyo kıyafete doğru düzgün para vermedim desem yeri sonuçta onu giyende bebek ne kadar pis olabilir ki valla ben giydiriyorum hemde hiç gocunmadan 
(1,633 puan) tarafından
Anladım cnm doğru diyorsun

İlgili sorular

0 oy
65 cevap 944 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 550 göst.
7 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde guzelbirkizannesi (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
65 cevap 1,333 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (999 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 467 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,998 soru

12,102,911 cevap

36,420 kullanıcı

...