Kızlar günaydın cuma gününde beri temizliğe giriştim 7 aylik kızım var 5 yaşında oğlum halıları yıkamaya verdim eşim evde ama hiç durmuyor anca arkadaşlarının yanına gidiyor durmadan artık burana tak etti nankör işte hiç demiyor vala bu kadın oruçlu temizlik yapıyor su çocuğa 5 dakika bakayım her neyse dün dedim ki ona iftardan sonra büyük salon kaldı yardım ette koltuk kaldır süpürüp silecem altını bu arada evim kızlar kira çok büyük ve düzensiz eski herşeyi tm dedi iftarımızı açtık çay koydum icecez aha aradı gene arkadaşı geliom dedi gitti 10 buçuğa kadar gelmedi tabi bende yapmadım dedim bellim gelecek yardım edecek geldi kızlar yok yorgunum ayaklarım ağrıyor falan filan dedim ama gezmeyi bilion ne geldiyse ağzıma dedim tm dedi yaparız biraz tatlı falan yiyim sonda tm dedim ama kızlar gene yapmadı loydu basını yattı o kadar zoruma gitti ki ağlaya ağlaya yaptım ben tek kızlar eşim çok nankör allah hiç bir erkeği doyurmasın sahura kalktım kalk dedim yedi zibardi tabi yüz vermedim sizce tepkimi böyle koymalı miyim çok üzüldüm herkesten ince arkadaşları biktim((
Ben hiç yardım istemiyorum eşimden her işimi kendim görürüm hatta priz bozulur kendim tamir ederim elimden elektirik işi geliyo valla benden mutlusu olmuyo öyle olunca
1,491,811 soru
24,377,162 cevap
348,400 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın