İçime şeytan girmiş sanki. Gece çok kötü rüya gördüm. Oğlum vefat etmiş. Kızımın mezarının yanına koyuyorduk geçe bağırarak uyandım. Biliyorum bilinç altı oyunu. Kafaya takdım diye.
Eşimi kırdım evi topluyordum. Eşimden birşeyler rica ettim yaparmisin diye rica ettiğim şey de Yağmur başladı. Ayakkabıları yıkadım kuruttum. Balkondalar tekrar ıslanmasinlar diye onları ayakkabilıga indirmesini söyledim oda yapmam demedi yorgunum bırazdan yaparım dedi bende aynı annen gibisin dedim nasıl yani dedi. Annende senin gibi işine gelince dünyayı Gezer ama işine gelmesin virüs var dizlerim ağıriyor diye ağlar dedim sesini çıkarmadı. Kaynanama bu sabah kızmıştım. Ordan aklıma takıldı sanırsam. Sabahın 6 sında arıyor bana ekmek getirin diye fırınla arasında 1 bina var ve biz farklı ilçelerdeyiz. Eşim tek gidemez. Benide yanında almak zorunda çünkü. Çevirmeye takılınca. Beni diyor hastaneye gidoyoruz diye o yüzden kızdım.
BEN EŞİMİN GÖNLÜNÜ NASIL ALICAM. ŞEKERİ ELİNDEN ALINMIŞ BEBE GİBİ SURAT 10 KARIŞ OTURUYOR. . KIYAMIYORUM ONA BEN