Yeni evliyim 4 aylık evlenmeden önce hep dolasirdik şimdi ise evlendik evleneli her pazar kaynanamdayz kaç kez kavga ettik yok evliyiz yok zor geciniyoz faturalar o bu şu ya genç yaşta başımı yaktim valla bekarken o kadar bakımlı ve zeki bi insandimki şimdi Ne aklım kaldı ne bakımım ev ev arkadaşımda yok giderse kendi babasiyla işi oldumu gidiyor pazarları babasıda gezentinin teki ben anca iki pazar ciktim gezmeye yeminle artık annemin evine gitmek istiyorum hayattan sogudum bekarlık sultanlık derler gerçekten doğru evlenince herşey bitiriyor eve geliyor yemek yiyor telefon oynuyo yatıyor agliyorum bazen o kadar yalnızimki eski hayatimi çok özlüyorum genç kızlara tavsiye hayatiniza doymadan evlenmeyin gerçekten dusundugunuz gibi değil hiç bişey
Kusura bakma da bunlarda sorun mu canım ya insanların evlilik sağlık konusunda ne sorunları var tabiki evlilik sevgililikteki olmaz kim aynı hatta daha güzel diyorsa yanılmış
Yasin kaç ki canım şimdiden en güzle zamanlarında bu kadar pişman ilerisini düşünemiyorum.Evlilik bekar hayatı gibi elbette olamaz ama madem sikiliyossun hayatınıza sen renk kat ben doğru bulmadım yorumunu .Zira evlilik iyidir eşin de hayırlı ise küçük seuelre takılma
Canım eşinle paylaş bunu derim. Cnku gençsin her şeyden sklirsan ömrün böyle geçer. Sana tavsiyem eşinle paylaş
4 ay çok kısa bir zaman diye düşünüyorum. Eşlerin birbirine alışması, orta noktayı bulması, anlaşma sağlaması daha uzun bir süreç gerektirir bence. Anlaşamadığınızı düşünmek çok ayrı fakat pişmanlık çok başka bişey. Yukarıdaki bütün yorumlarınızı okudum ve yanıldıysam affedin, fevri gibisiniz. Eşinize karşı da böyle kat'i hükümlü, sivri, net iseniz erkekler maalesef bundan hoşlanmıyor. Yada ben böyle olduğuna inanıyorum. Baskın karakter her zaman onları zıtlığa itiyor. Biraz daha perdeleri indirmekte fayda görüyorum. İnşallah çabucak düzelir
Kac yasindasin canim
Bende mutsuzum bekarken calisiyordum kendi paramı harciyordum 1 gün olsun dolaşıyordum evlendim işten ciktim eşimden yana çok şükür ama simdide maddi durum kira faturalar bebek geliyor hazırlığını bile annem yardim etti daha eksik var Para yok arkadaş desen ıyi gün dostlarıymış hepsi hergün ev ev biktim :(( sabir diyorum
Bunu eşinle güzel bir şekilde konuştun mu? Kendi ailen çokmu uzaktalar?
Yeni evliler de bu dusunce hep oluyor canim bende oyleydim cunku yillarca kafana goresin ne elektrikten ne sudan bir haberiz ama evlenince tum sorumluluk sende oluyor yag tup ne kadar haberdar bile olmuyor insan bekarken birde ayri evlerde sadece gezmek oluyor derdimiz ama evlenince zaten hep ayni evin icindesin tabiki bekarlikta ki gibi gezip tozamiyorsun alisirsin canim ben evleneli 10 ay olacak ancak alisabildim tam anlamiyla alisamadim bile cunku esimle 6 yillik bir gecmisimiz var her ALLAHin gunu gezerdij ah ah :))
Bende 6 aylık evliyim bizde her pazar devamlı giderdik eşime söyledim ama tabi ne işimiz var gitmeyelim falan demedim biraz baş başa kalıp zaman geçirelim her zaman köye gidiyoruz diye tatlı dille söyledim artık devamlı gitmiyoruz dene bence
Ben evlendikten 1 buçuk ay sonra anladım ki hiçbirşey düşündüğüm gibi gitmiyormuş ama alışıyorsun canim ailesinede kocanada davranışlara herşeye alışıyorsun 1 sene zor geçicek ama alışacaksın.. :( allah sabir versin
Eşinle otur konuş yaşadığın durumdan memnun olmadığını böyle devam ederse evlilik hayatından soğuyacağını önemsenmediğini söyle illa vakit geçirmek bir yerlere gitmek değil imkanın dahilinde hareket edersin mesela bir pazar sabah kahvaltısını birlikte hazırlayalım de akşam 2 bardak çay bir Cafe de içelim de veya bir gazete alıp birlikte bulmaca çözelim de hersey maddiyat değil kaliteli zaman geçirmek farklı işi paraya dökerse eğer evde de yapılacak ortak bir sürü etkinlik var dersin
Illaki disari cikmak yuksek meblaglar harcamak degilki kahvaltınızı evinizde yaparsınız bi çay içmeye cafeye gidebilirsiniz de eşin canim eşin bu sekil ailesine gidip vakit geçirmeyi seviyor demek ki daha cok yeni evlisiniz zamanla düzene girer
Aynı sorunsal bende de var, 18 yaş doğum günümde eşimle tanıştım o zaman 30 yaşındaydı... 2016nın ekimi :) Ben sosyal medyada baya tanınmış birisiydim araç modelliği yapardım havalı bakımlı fiziken de baya dikkat çeken biriydim yani. Babam aranjör müzik yönetmeni onunla tv ye yayınlara çıkar düet söylerdik, arkadas gibiydik birde içerdik gezerdik sürekli bir yerlerdeydik. Bakımlıydım da tırnaklar yapılı saçlar boyalı makyaj tam takır olmalı kıyafetler desen dekolte farkli farkli kimseyi dinlemeyen dediğim dedik ben ne dersem o kişiliğinde biriydim, neler nelerrr bir havalar yani bende. Eşimle tanıştıktan sonra bazı şeyler ciddiye bindi ve çoğu alışkanlıktan vazgeçmek zorunda kaldım. Önce makyajı azalttırdı sonra giyimime karıştı derken bir bakmışım benden geriye hiç birşey kalmamış eski ben gitmiş yerine bambaşka birisi gelmiş. Tanıştıktan 3 ay sonra söz taktık, 2 ay sonra nişan, 2 ay sonra nikah ve düğün derken bi baktım 1 ay geçmeden hamile kalmışım. E aileden uzakta oturuyorum eşim gece çalışıyor 2 dedimmi evden çıkmış oluyor akşam yorgun geliyor yemek ye az otur uyu, haliyle hamilelik yalnız geçti sinir stress yaptım birden bunalıma girdim. Kalabalık cevreden birden yalnızlığın ortasına düştüm, sorumluluk sahibi oldum kahvaltım önüme gelirken ev gecindirmeye basladim. Sürekli gün boyu annemle konuşurdum yada saatlerce arkadaşlarımla telefonda görüştüm onları bunalttım. Eşimi ise gönderirken ağlıyordum artık:) evlilikten birşey anlamadan 19 yaşında oğlumu kucağıma aldım :) Aktiviteler kısıtlandı eşimin zaten izin günü yok işinden dolayı (özel güvenlik) avmye giderdik ordan çık hoop kaynanama. Ya yeter başka bişey bilmezmisin derdim kızardım tartışırdım küserdim fırsat buldukça kaynanama...Oda oğluna düşkün zaten ilk günlerde yemek yapmayı bilmiyorum diye "oğlum ac kalıyor" diye ağlamış bi kadın sen düşün:)) Geç süslenmeyi bi rimel sürsem benim gelin düğüne gidiyor diye laf çarpıyor, ne o bakım kaldı ne de eski ben kaldım yani her gün yıkanan taranan bakım yapılan saç şimdi ağlıyor haline bende özlerim ara sıra eski hayatımı ne yalan söylim şimdi 3 yıllık evliyiz 2.oğlum yolda daha biri büyümeden, bendeki stressi sen söyle:)
1,491,823 soru
24,377,204 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın