Canım sana ne kadar yardımcı olurum bilmiyorum ama seninle aynı düşüncelere sahip, zaman zaman ağlama krizlerine bile giren biriyim, biriydim. Etrafında seninle aynı vakitlerde evlenen kişilerin hemen hamile kaldığını düşünüp, içten içe neden bende hamile kalamıyorum diye düşünmen gayet normal ama bunu kendine yük olarak bindirme. Bende seninle aynı düşüncelerdeydim ama artık bazı şeyler kafama dank etti diyebilirim. Şunu biliyoruz ki veren Allah alan Allah canım. Biz duamızı edelim, yapmamız gerekenleri yapıp gerisini Allaha bırakalım. Şer görünende Hayr, hayr görünende de şer vardır sözü o kadar doğru ki. Vardır herşeyin bir vakti diye düşün. İlk olarak, her hamile kalanın dediği gibi gerçekten stresten uzak duracağız, aklımızı başka şeylerle meşgul edeceğiz, 41 gün boyunca meryem suresi okumaya gayret etmenide tavsiye ederim. Yemene, içmenede dikkat etmelisin, Folik asit alımınada dikkat et. Rabbim inşallah sana da, bana da, isteyen bütün anne adaylarına hayırlısından, sağlıklısından evlat ve evlatlar nasip eder. Benim ki de baya bir uzun oldu ama inşallah yardımcı olabilmişimdir