Kizlar hepinize tek tektesekkur etmek isterdm fakat inanin bos kalamiorm bebis hep aglio ) Konteole die geldim . Sancim yuksek cikti bebegn kalp atisida yuksek cikti biraz doktor yatiralm dedi bn eve gelmek istedm. Ole olunca doktor bidaha nst istedi ve ikinci nstmde sancim daha yuksek cikti ve bebegn kalp atislari duzenli sekilde yuksek cikti bu sekilde seni gonderemem dedi. Serumla bebegin nabzini duzenlemeye calisicaz duzene girerse normal dogum duzene girmesse mecburi sezeryan olur dedi.
Ayy çok sevindim senin adına canım favorilerimdensin hep seni takip ediyordum Rabbim Sağlıklı afiyetli bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah sende aramıza hoşgeldin artık bizim gibi sende uykusuz gecelere başladın Rabbim kolaylık versin
Yaaa çok sevindim canım benim. Allah bahtını kaderini güzel eylesin inşallah.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşaAllah bu sene doğan bebekler nedense hep gür siyah saçlı oluyor vitaminlerin saça gitmiş derler ya sağlıklı olsun da bende senin gibi yapamam dedim içimden dr banada öyle gaz verdi üç kere ıkındım son ıkındığımda çığlığı bastım bir baktım doğdu
Maşallah canım sağlıklaanalı babali büyüt guz3l prensesini
Allah uzun ömür versin inşallah gözünüz aydın :)
1,511,675 soru
24,659,322 cevap
366,670 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın