Kizlar hepinize tek tektesekkur etmek isterdm fakat inanin bos kalamiorm bebis hep aglio ) Konteole die geldim . Sancim yuksek cikti bebegn kalp atisida yuksek cikti biraz doktor yatiralm dedi bn eve gelmek istedm. Ole olunca doktor bidaha nst istedi ve ikinci nstmde sancim daha yuksek cikti ve bebegn kalp atislari duzenli sekilde yuksek cikti bu sekilde seni gonderemem dedi. Serumla bebegin nabzini duzenlemeye calisicaz duzene girerse normal dogum duzene girmesse mecburi sezeryan olur dedi.
Masallah cnm kolay dogurmussunAllah yavrunuzu size bagislasin gule gule buyutmeyi nasiip etsin kimseyi o kapida eli bos birakmasin. Gozun aydin cnm)
Ohhh ohhh ne kadar güzel gule güle buyut bebisini gecmis olsun
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Daha 1 gün önce epidural doğum hakkında konuşuyorduk. Kimin aklına gelebilirdi ki sürpriz bi doğumun seni beklediği Gözün aydın canım.
Oy oy benim bacim melegine kavuşmuş şükürler olsun canım benim Allah im sağlıkla huzurla buyutmeyi nasip eylesin kurban olurum ya çok güzel bir duygu deme başlarda zorlanıyor insan yoruluyor insan ama ona baktığında her derdini yorgunlugunu unutuyorsun bak şimdi benim oğlan mışıl mışıl uyuyor bende alışkanlık oldu ben yatamiyorum bu kez halbuki yorgunum ama bu kez uyurken özlüyorum bir an önce kalksın diorum
Burada dogumunu bekledigim insanlardan biriydin canim senden sonra sira bana gelcek die hissediodm hep ve suan cok heyecanlandm gozunuz aydin saglicakla buyut ins minik kizini dogumun cok guzel ilerlemis bnd epidural normal dusunuorm cesaret oldun bana
Anam dogurdunmu ) ay çok sevindim hayırlı olsun canımım
E hadi gozun aydın gule gule buyut bebegini benimde cok midem bulandi ama niye saçımız az oldu ki
Maşallah canım rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıkla büyüt bebeğini
Çok şükür rabis gözümüz aydın ) darısı başıma sıra bizde
Anammmm sende doğurdun maşallah çok sevndm çok
Gzun aydın güle güle büyüt masallhh
1,492,906 soru
24,392,946 cevap
349,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın