Kizlar hepinize tek tektesekkur etmek isterdm fakat inanin bos kalamiorm bebis hep aglio ) Konteole die geldim . Sancim yuksek cikti bebegn kalp atisida yuksek cikti biraz doktor yatiralm dedi bn eve gelmek istedm. Ole olunca doktor bidaha nst istedi ve ikinci nstmde sancim daha yuksek cikti ve bebegn kalp atislari duzenli sekilde yuksek cikti bu sekilde seni gonderemem dedi. Serumla bebegin nabzini duzenlemeye calisicaz duzene girerse normal dogum duzene girmesse mecburi sezeryan olur dedi.
Gözün aydin canim guzel bi dogum olmus masallah guzel gunler yaşayın insallah uslu bi bebis olsun
Oo hayirli uğurlu olsun canim allah anali babali büyütsün hadi bakalim baslasin partiler
aaa masAllah Allah anayla babayla büyütsün canım
Gozun aydin Rabbim anali babali buyutsun inşallah
Gözlerimi açtım aklıma ilk gelen rabia doğurdu mu acaba oldu çok mutlu oldum vallahi bi o kadarda duygulandım. Maşallah ne güzel olmuş doğumun rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin duru kızımıza öpüyorum ikinizide :*
Haydi gözün aydin. Saglikla buyut insallah
Ayy masallah subhanallah allah bağışlasın canım benim sağlıklı huzurlu mutlu bi hayatı olsun yavrunun acısını yaşama insallah
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
1,511,666 soru
24,659,221 cevap
366,666 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın