Kizlar dun civilde indirim var diye gittik bez islak mendil sampuan biberon birde dandik bir kapı süsü aldik 200 lira tuttu ordan ciktik doğumum yakin eve gelen giden cok olur diye bakliyat kahvaltilik aldik 350 lira tuttu birde bimden aldik vay arkadas hayat ne pahali .allah herkesin parasinin bereketini versin
Aminn canimm aminn
Malesef öyle birde bu şehirden şehire ve semtten semte. Değişiyor benim oturduğum semtte pazar alışverişini ben 200 tl yapiom haftalik kayinvalidem de mesela 125 tl falan yapiom çok değişiyor hersey
aynen oyle cnm ben bile bir markete girsem 600 liradan aşağı çıkamıyorum 2 çocuk var 4 kişiyiz ama yinede çok masraf oluyo allah herkese yardim etsin bu zamanda geçinmek zor gerrcekten
Adana fakir memleketi derdik vallahi burasi da aldi basini gitti hersey ates pahasi olmus RABBİM yardimcimiz olsun tabi gene baska sehirlere gore daha uygun ALLAH istanbulda yasayanlarin daha fazla yardimcisi olsun inanki burda en kral daireler tabi semte gore degisiyor mesela yuregirde yillik 7.000 8.000 liraya dogal gazli 0 evde oturursun bir ara istanbula tatile gelelim dedik 1 ayligina ev baktik 1+1 evler en asagi 1.500 basliyor oda aylik şok oldum resmen ben burda 70 lirayla pazarimi dolu dolu yapiyorum istanbul cok farkli vallahi ALLAH yardimcimiz olsun hele istanbuldakilerin :/
Pahalı maalesef ve eve geliyorsun üç beş bişey bunlara mı para verdim diyorsun.
Dun kasaptan 2 parca birsey aldik 105 tl tuttu aynı senin düşündüğün gibi düşündüm 1 kg peynir 20 yufka aldim buzluga atarim borel yapıp dedim 50 tl de oyle gitti nohut fasulye mercimek cay kahve seker zeytinyağ un bir kac parca daha başka seyler aldik 3 cesitte meyve 320 tl oype odedik 500 e yakin para gitti ki haftasonu eksikler gene cikacak 250 de oyle gider hayat pahali cok pahali
Öyle valla her şey ateş pahası geçim çok zor çok
Hersey cok pahali canim. Bi markete gidiyosun 500-600 lira veriyosun daha bunun meyvesi faln. Allah herkese yardim etsin
Aynen ya indirim var dedlr hiçte öyle değil aldıklrmız okadr da çok değil 700 lra ödedik 3 5 parça bişeye
Amin cnm bugün eşim alışveriş yaptı abur cubur kekti çerezdi falan içinde 50 tl tutan temizlik Kahvaltılık falan vardı hadi 60 oldun 150 tl bıraktı bide a101 de yarında süt yoğurt mama bezdi derken okadar dah bırakır 1000 tl sadece alışverişe gidiyor ayda kuru kumanya temizlik ürünleri pazardı kasapti şimdiki zaman çok pahallı gerçekten askari ücrete zam geliyor ama boşa yani okadarda çıkıyor kira faturalar kömür odun mama bez saymıyorum bide tüp var tabi bi evin geçimi 3000 tl ancak yetiyor
403,647 soru
12,093,462 cevap
36,388 kullanıcı