Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Yaramaz cocuk ve kurallar
0
oy
280
göst.
11 Haziran 2021
Diğer
kategorisinde
Neşe26
(
398
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar artık dayanamaz hale geldim hep sınır ve stresliyim 4 buc7k yasindaki oglum ne söz dinliyor ne de yemek yiyor size sormak istiyorum yarın dan itibaren kurallar koyucam çok kararliyim pes etmicem sizce nasıl kurallar koymalıyım bana fikir verirmisiniz deneyip sonuç aldığınız bir yontem varmi oğluma baktıkça üzülüyorum artık heryeri yara mosmor zayıflıktan kemikleri görünüyo bide gözleri ileri dercede bozuk gozluksuz goremiyo toparlamak istiyorum artık oğlumu
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
11 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bir kere Tv'de ağlama ve ceza halısı diye bir uygulamadır göstermişlerdi ben bekarken.
Evlendikten sonra öyle aklıma geldi çocuğum aşırı yaramazdi dur yapma dan anlamazdi. Bende denedim asla pes etmedim çok işe yaradı. Bağırmak vurmak yerine ağlama halisinda 1-2 dk oturtuyorm. Ama halıdayken asla iletişim kurmuyorm. Sonra sakinleşip o hatayı yeniden yapmıyor
7 önceki yorum göster
11 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Zeynepcelik pedagog olması ve ne yazık ki hala bu yöntemin kullanılıyor olması, o yöntemin doğru olduğunu göstermiyor. O yüzden hangi doktor, pedagog olursa olsun söylediği şey içimize sinmiyorsa çok daha fazlasını araştırmak lazim
11 Haziran 2021
zeynepcelik
(
2,460
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin içine sinmeyen diger arkadaşın içine sinmiş ve işe yaramış demekki canım :)
11 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Diamond o kadar haklısın ki.. bıktım kocaman insan terbiye etmekten ama malesef..
11 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Zeynepcelik çok haklısın da insan görünce söylemeden gecemiyor :)
11 Haziran 2021
zeynepcelik
(
2,460
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın sende canım fikrini yazmak hakkın :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
11 Haziran 2021
Esrat
(
9,235
puan)
tarafından
cevaplandı
Kuralcı bir babayla büyüdüm hayat gerçekten zor oluyor çok abartma senn yinede. Düşün bizim yatma saatimiz belliydi asla geçmedi kalkma saatimz de bunlar tabi küçük olanlari
11 Haziran 2021
Neşe26
(
398
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok cnm bnmki birazda yemek üzerine olacak mesela yemek.saatlerimiz olsun yemek yerse ödül olarak istediği abur cubur telefon belli saatlerde olucak 1 saat kardeşiyle oyun saati olsun 1 saat kendi oyuncaklarıyla oynama saati olsun 1 saat etkinlik saati olsun gibiii
11 Haziran 2021
Esrat
(
9,235
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizdede öyleydi telimiz vardı ama saatlik elimizdeydi yeri geliyordu babam giderken kumandayı götürüyordu asla saatimiz sen fazla TV izleyemezdik. Şimdi hepimiz kuralcı insanlar olduk mesleki hayatta işimize çok yarıyor bu. Asla işe geç kalmayız mesela.
12 Haziran 2021
Neşe26
(
398
puan)
tarafından
yorumlandı
Küçücük çocuğa şu satte şu bu saatte bu diyemem zaten yapabildiğimiz kadar düzene gireme kadar en azından cabaliccam ama yemek konusunda özellikle kurallardan vazgecmicem zayıflığı çok kötü durumda cunku
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Benimkide 4.5 yaşında. 10 gün önceye yeme sorunu vardı. Ama çocuk meğer yorulmadigi için yemiyormus. Annemlere geldik. Sokakta hergun çocuklarla oynuyor. Çocuk bır açıldı maşallah herşeyi yiyor. Üstüne gitme bence. Ne kadar zorlarsan o kadar yemekten soğur.
12 Haziran 2021
Neşe26
(
398
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm benm ki çok hareketli yorulmama gibi bi sansi yok parka götürüyorum arada babanneye gidiyo orda sokkata çocuklarla oynuyo evde sürekli hoplayıp zipliyo ve çok dusuyo kollar bacaklar mosmor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Haziran 2021
Miniminibirkus
(
2,075
puan)
tarafından
cevaplandı
Beni ödülle cezalandırma kitabını okumuştum. Örneklerle anlatılmış cok güzel bi kitaptı. Ve bende ona göre hareket etmeye çabalıyorum. Mutlaka okumanı tavsiye ederim İnternet pdfsi de var
11 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ve koşulsuz ebeveynlik. Kesinlikle tavsiye ederim. Cezanın zaten ne kadar zararlı olduğunu biliyoruz ama peki ya ödül ? Sonunda ödül yoksa kılını kipirdatmayan insanlara böyle böyle dönüşüyoruz ne yazık ki
12 Haziran 2021
Neşe26
(
398
puan)
tarafından
yorumlandı
Inşallah okucam cnm elimden ne geliyosa yapicam artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
448
göst.
Bir cocuk bu kadar yaramaz olamaz ya
17 Şubat 2024
Diğer
kategorisinde
Aysegul&20
(
5,709
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
28
cevap
917
göst.
Yaramaz cocuk... Cok yoruldum(´;︵;`)
19 Ocak 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Emrem Emirim
(
1,385
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
300
göst.
2 yas 2 aylik oglum var 4 günden beri mahvediyor beni yok boyle yaramaz bi cocuk
1 Nisan 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Fatmakayra
(
20
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
214
göst.
Anaokuluna Uyum Sağlamayan Çocuklar İçin Aile İçi Kurallar Nasıl Oluşturulmalı?
24 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Mavi-beyaz
(
2,436
puan)
tarafından
soruldu
414,190
soru
12,465,243