0 oy
1,377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (439 puan) tarafından
Kızlar farkındamısınız coğumuz bende dahil kocalarımıza tapar hale gelmişiz yani haddinde fazla mı seviyoruz ? Herşeyi kafaya takıyoruz sıkıntı yapıyoruz üzülüyoruz . Ama onlarda tık yok . Bi taraflarına bile takmıyolar bi kavga etsek biz sabah ediyoruz onlar kıçlarını dönüp uyuyolar 

Biz neden öküz olmayı beceremiyoruz onlar gibi ? 

28 Cevaplar

0 oy
(11 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Valla ben aksine uyurum eşim ağlar uyumaz:D

(439 puan) tarafından
Gerçektenmi ? Maşaallah diyim.  Nasıl o o kıvama getirdiysen tariff istiorum canm
(11 puan) tarafından
Kendisi duygusal hatta kızıyor banna niye uyuyorumm diye
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bi süre sonra aşkta biter sevgi de sadece bağlılık kalıyo eşler arasında ama erkekler onu beceremiyorlar biz aramız bozulmasın şöyle olmasın böyle olmasın derken onlar bunu düşünmüyorlar bile nolursa olsun kafasindalar 
tarafından
Diğer tarafta inşallah canim bu dünyada sanmıyorum öyle bişey olacağını :)
(439 puan) tarafından
Umut fakirn ekmeği kız öyle deme :D bizimkide bi umut
tarafından
Yok bee bi gün şimdi bize getirmeleri gereken çiçekleri mezarlığa bıraktıklarında anlicaklar değerimizi de işte ölme essegim olme
(439 puan) tarafından
Aynen öyle.  
İş işten gecince .
tarafından
Aynen kuzum o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra sal gitsin :D
0 oy
tarafından

Doğalarında kaçmak olan varlıklardan ne beklersin ki :))

tarafından
Kaçmak çünkü altın kurulları herşeyden kaçıyorlar bi şekilde:)
(439 puan) tarafından
Nereye kadar kaçacaklarsa :D
tarafından
Ya bi duvara toslayp akillancklr yada iş işden geçince
(439 puan) tarafından
Varlıgımda ii olmadıktan sonra yoklugumda anlasa ne yazar
tarafından
En iyisi bosverek biz onları :) bi erik dalı oynayak skldm:))
0 oy
(795 puan) tarafından
Çünkü  biz  duygusaliz canim. Allah kadina sefkat duygusunu vermis annelik  duygusunu vermis. :)
(439 puan) tarafından
Bu kadar cok duygu yüklü olmayaydık iyidi :D
0 oy
(348 puan) tarafından
Ya sorma bugun esim isten geldi mesaideydi soruyorum naslsn diye cvo vermedi telfnm calsi o esnads actm komsum aradı aynihameyiz kasilmalaeim vardi bgun ve 28 haftaligim neyse kapattm hoc sormuo bana neyin var diye snra tekrar.eesime sordum.naslsn askm naptn yoruldnmu felan diye yoruldum tabi die tersledi uzuldum ole yapınca 
(439 puan) tarafından
Anlayıssız koca gercekten cok zor.  Bazılrı ne güzel drstek.
(348 puan) tarafından
Normalde.bole değil alir cocuklari gezer sen yoeuldun yat uyu dinlen der ama.bugun cok tuafti gercekten
(439 puan) tarafından
Benmkine hamile ol canını iste normalde hasta ol ölsen takmaz . Canım gider ama asla belli etmez
(348 puan) tarafından
Olan biz kadinlara oluyor valla
(344 puan) tarafından
Sen neden soruyorsun hasta olan sensin onun sorması lazım benim canım sıkkınken suratım yerlerde olur bazen işten gelir kalkmam bile gelir yanıma ne oldu sana hadi dışarı çıkartayım seni biraz hava alalım iyi gelir sana der hep anlayışlı taraf siz olmayın canım birde gebesiniz valla üzülüyorum
0 oy
(344 puan) tarafından
Herşeyin fazlası zarardır öncelikle bunu unutmayalım balın fazlası bile insana bıkkınlık verir 
(439 puan) tarafından
Ama insanın elinde olmuyoki o kararı ayarlamak
(344 puan) tarafından
Ben öyle değilim canım ben öyle olmadığım için eşim benim peşimden koşuyor kaçan her zaman kovalanır tartışırız ben asla ona gitmem 1 yılda konuşmadan durabilirim baştan gösterdim ona oda bunu bildiği için o gelir benim suyuma gider
(439 puan) tarafından
Benim en nefret ettiğim huyumda asla küs duramaö dayanamam hemen barısırım barısmaya calısırım o yüzden bu yasadıgım zorlukşar değerimi bildiremedim
(344 puan) tarafından
Başta yapacaktın işte onu bak nasıl geliyor tıpış tıpış ayağına zaten yaradılışımzda bile bizim bir erkeğe ihtiyacımız yok öyle değilmi onlar öyle değiller ama hayatlarında kadın olmadan duramazlar
(439 puan) tarafından
İş işten geçti diyosun yaniii
(344 puan) tarafından
Maalesef canım şimdi senin huyunu suyunu biliyor eşin ee seninde yapın o değiştiremezsin boşver en güzeli herkesi olduğu gibi kabul etmek
(439 puan) tarafından
Off off çileli başım :
tarafından
Degisebilir aslinda evliligin ilk basinda tartistikmi hep ben gidiyordm baktim olmuyor hklida haksizda ben kotu olyyorm gitmedim sabrettim taktim kulakligmi kitledim kapimi sabaha kadar uyuyamasamda gitmedim kafami dagitacak seyler yaptm 1 2 gelmedi sonra gelmeye basladi hatta bir kere beni artik sevmiyor musun diye sordu birden degismem ona bunu düşündürdü heralde bence kendine hakim ol ve gitme birak o gelsin
0 oy
(1,431 puan) tarafından

Nişanlıyken kavga ederdik sabaha kadar ağlardım arardım açmazdı telefonu kapatır uyurdu sabahta bir şey yokmuş gibi arardı bu evliliğimizin ilk zamanlarıda böyleydi trip atar yemek yemez uyumaz ağlardım adam hiiç yer içer uyurdu ne zaman hamile kaldım işler tersine döndü şimdi dünya yansa umrumda değil değiştiğimi farkeden adam şimdi şaşırıyor geçen kavga ettik kendime kahve yaptım tatlı koydum yedim içtim ardından duşa girdim asla umursamadım nasıl zoruna gitti afedersin bi yerlerini biz kaldırıyoruz içim içimi yiyor ama kendimi durduruyorum hem böyle daha az tartışıyoruz :P

(439 puan) tarafından
İşte benimde o içim içimi yerken kendimi kamçılayıp durdurmam lazm
(344 puan) tarafından
Gel ben kamçılayım seni :D sen eşinden daha değerlisin unutma hep önceliğin kendin olmalı
0 oy
(1,353 puan) tarafından

Valla mis gibi yatarım :D Allah büyük dert vermesin diğerleri gecer gider hic takmaya bile değmez tartisiyon sabahliyonda ne oluyor en fazla 2 gune normale dönüyorsun olan sana oluyor o yuzden hiiiiic takamam

(439 puan) tarafından
Dua edin bende öyle olayım artıkk
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Biz kavga etsek ikimizinde canı sıkılır uyuyamayız sonra sarılır barışır yatar uyuruz. Eşim de benim gibi öküzlük var ama çok değil allahtan. 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Tapmak ? Kullandığımiz kelimelere dikkat edelim.yanlis anlama sakincali bir kelime canım Allah korusun küfre sebep olur. Ben öyle düşünmüyorum seviyorum ama onsuz asla da olmaz diyenlerden değilim. Hayat bu ne yaşatacağı belli olmaz .insanın kendini herşeye hazırlaması lazım.
(439 puan) tarafından
Aşırı sevgi anlamnda
(7,116 puan) tarafından
Ben anladım ne demek istediğini zaten canım cümleleri telaffuz ederken dikkat etmek lazım o yüzden yazdım. Umarım yanlış anlasilmamisimdir:)
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Tapmak derken bu kelimeden nefret ediyorum 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Yooo hiçte öyle değilim hepte derim herkesten çok kendimi severim herkesten önce benim mutluluğum önemli diye. Kii daha çok değer goreyim ben mutlu olayım ki çocuğumu eşimi de mutlu edeyim çünkü başkalarını mutlu eden mutsuz olup çıkar .. tatlımmm :))
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Tapmak diil de çok seviyorum çok aşığım eşime yüzümden her şeyi anlar beni dinler haksız olduğum bi konuda neden haksız olduğumu açıklar hem evde her şeyde yardımcı olur temizlik yemek çamaşır ütü vs gün içinde yorulduğum zaman akşamları oğlumuzla ilgilenir altını değiştirir ayağında sallar uyutur her gün mutlaka birbirimizle günümüzün nasıl geçtiğini konuşuruz birbirimizin özel hayatına saygı duyarız her şeyden en önemli saygı duymak gerisi zaten geliyor 
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Valla artık bende uyuyorum cnm arkamı dönüp ne kadar ağırdan satarsan kendini okadar kıymetli oluyor insan onu anladım kaynanam aman siz kızım aman büyüka git kavga olmasın derdi öyle yapınca dahada kızışıyor ortalık inadına horuz kesiliyor bende tam dersi lafını söylerim o söylensede umursamam bir kere söylerim sonra bi kaç kavga olur mesala hepsini toplarım tak bir kavgada yüzüne vurup arkamı dönerim takmıyormuş gibi oda ciğerci kedisi gibi yilis yilis gelir çözdüm artık eşimi can noktasını çözmekte bitiyor iş çok şükür bağlı bana o yeter arda oluyor bazı sorunlar geçen paylaştığım gibi onuda çözdük farkında değilim dedi dikkat etmeye başladı artık oda şükürler olsun 
0 oy
(327 puan) tarafından
Biz daha naif varlıklarız çünkü benim eşimde ayni. Çoğu ayni nadiren var oyle dusunceli adamlar. Normalde ben çok gülr yüzlü ilgili konuşkan biriyim ama eve gelse ki yüzüm düşük sessizim noldu yine surat 5 krlaris der bu bile hoşuma gider o anki ruh halimi anliyo yani. Ama genel olarak çok umursamaz senin dedigin gibi ayni. Kacan kovalanir olayi cok dogru bi ara hormonlardan mi nolduysa kendi halime takildim adam benim pesime dolaniyodu keske hep oyle olabilsem ama eşimi çok fazla seviyorum ve ben genelde sevgimi asla içimde tutamam içim neyse disimda o vallahi adami ilgiye boguyorum bu yanlis evet ama engelde olamiyorum yani. Ama zamanla degisicegine inaniyorum bu durumun 
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Bizde tam tersi canım.:D

0 oy
(64 puan) tarafından
Katılıyorum sana.
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Çok şükür 9 aydır evliyiz tartışma olmadı ama benim sürekli ilgileniyor olmam biraz şımardı eşimi ama istediği şeyi onaylamasam tersini yapsam trip atar oldu. Baktım böyle olmuyor şakalaşırken istem dışı ciddiye aldığım bir iki konu oldu o zaman ciddi durdum trip attım yüz vermedim baktım ki bu sefer eşim ilgilenmeye yanıma yanaşmaya çalışıyor. Kendi kendime dedim ki demek  böyle olmak gerekiyormuş artık trip atan ben olacam :)

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Aman ne takcam kocayı. Tamam çok seviyorum ama çok kıymet verip bi taraflarını kaldırmamak lazım erkek milletinin. Valla herifimede söylerim hep olmazsa zorlamam oğlumu alır giderim. Ücretsiz izni iptal eder işime dönerim anam bakar oğluma diye. Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil o kadar yüz vermemek lazım. Ben kaç gündür dargınım kedi gibi gezer peşimde. Geceleri çalıştığı için gece mesaj atar sürekli. Görüldü yaparım ama istediğime cevap veririm yani bebeyle uğraşıyorum zaten bi de onla uğraşamam 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Valla canim hic kafama bile takmam uyurum sirtimi cevirib kendisi konusir konusur uyur ama Ozur dilerim oncelikle hic bi zaman yatagimizi ayirmadik ama hic bi zaman kavga bile etsek hep beraber uyuruz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 781 göst.
0 oy
6 cevap 320 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulistaN18 (2,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 190 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,082 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu

411,318 soru

12,381,726 cevap

43,264 kullanıcı

Kategoriler

...