0 oy
1,380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (439 puan) tarafından
Kızlar farkındamısınız coğumuz bende dahil kocalarımıza tapar hale gelmişiz yani haddinde fazla mı seviyoruz ? Herşeyi kafaya takıyoruz sıkıntı yapıyoruz üzülüyoruz . Ama onlarda tık yok . Bi taraflarına bile takmıyolar bi kavga etsek biz sabah ediyoruz onlar kıçlarını dönüp uyuyolar 

Biz neden öküz olmayı beceremiyoruz onlar gibi ? 

28 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından

Yoo))bizde kafaya takan eşim oluyor:D lafi ortaya koyup cekiliyorum kivrana kivrana kaliyo kiyamiyorumda ama arada lazim)))

Bazen oluyorki suç benim ama öyle kivama getiriyorumki düşüne kalıyor garibim ben napdim diye)))

-Reklam-
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Onlar gamsiz bz oyle deglzzź
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Fazlasyla kesinlikle katiliyorum...
0 oy
tarafından
Ben oyleyim kavga edince dönüp uyuyorum valla geçen gün sinirlendirdi beni oglumu uyuttum öğlen arkasından ben de uyudum bi de yanima gelmesin diye çapraz yattım yatağa bi kalktım eşim diyor seni bekliyorum içeride geldim baktım uyuyorsun diyor ben de uyurken de sana mı sorayım dedim eşime göre baya bi katıyım sanırım 
0 oy
(636 puan) tarafından
Ben burda okuduklarima sasiriyorum zaten. Esim kavgayi hic sevmez. En ufak tartismada lafta gece uyuyamaz bile. O sorun mutlaka cozulcek. Ben sinirliysem de susar alttan alir. Daha bugune kadar onun bir kere tartisma cikardigini huysuzluk yaptigini bilmem. Kolay kolay sinirlenmez gemileri yakmaz. 
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Benim kocada borç hariç kafaya hiç bisey takmaz çünkü onların tarafında kadın güçlüdür bütün işi kadın yapar onlar da ayaklarını uzatıp oturmazlar yardım ederler tartışırsan sen ne kadar yırtılirsan yirtil onlar bırak cevap vermeyi kasını bile karartmazlar 
0 oy
(5,072 puan) tarafından

Her zamanki kaçan kovalanır taktiği kuzum. Alttan alma herseferinde, her dedigine tamam deme hele ki haklı oldugun konuda, seni kaybetme korkusu olsun, nasıl koşuyor peşinden bak.Senden iyisi olmaz öyle yaparsan. Tabi dozunu iyi ayarlamak lazım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 781 göst.
0 oy
6 cevap 320 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulistaN18 (2,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 190 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,082 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu

411,328 soru

12,381,932 cevap

43,280 kullanıcı

Kategoriler

...