Kizlar bu bi soru degil sadece size icimi dokmek istedim cunku anlatacak kimsem yok esimle ilgili
Esim evlendim insan degil onceden hic paraya biylesine deger vermezdi insanlsra ustten ustten bakmazdi kendini yuceltip karsisindaki insani kucuk dusurmezdi
Ama simdi cok desgisti sanki herseyi kendi cok iyi biliyor karsisindski insan hicbrsey bilmiyor gibi tavir yapiyor mesele
Esim 3 milyar maas aliyor ve gercekten yetmiyor cocuk masrafi borclar derken 2.700 godiyor zaten sehir disina veya yurt disina git diyorum sehir disina gidip ne yaoayim 4.500 milyar maas aliyorlsr gitmem daha iyi o da para mi diyor surekli herkes kendine muhtac olsun istiyor ise giderken eve 10 tl de olsa para birak ki acil birsey oldunda evde para olsun diyorum birakmiyor
Araba surmeyi ogret diyorum ne zaman arabanin basina otursam yapamadim sey oldunda bagrip cagriyor hevesimi kiriyor biliyorum sadece kendine muhtac kalayim istiyor
Bulundumuz sehirde kaldi surece biz uzalip kisalamayiz ama bunu aatamiyorum sanki bize gokten tomarla para yagacak hicbir sekilde cabalamiyor istiyor ki yorulmadan eline para gelsin rahata o kadar cok alismis ki bir turlu zors gelemiyor
Ne zaman konusmaya calissam surekli umursamaz hareketler ediyor ya da beni dinlemiyor sakaya vuruyor isi
Esim 27 yasinda ama hic ona gore hareket etmiyor kim olurs olsun karaisindaki insan ukuzelecek mi demeden surekli bi laf sokma asagilama pesinde .
Artik kendi birine laf soktu zaman ya da asagiladigi zaman olayi nasil toparlicami bilmiyorum onun yerine ben utaniyorum bagzen diyorum keske olmasaydi diye hata mi yapiyorum bilmiyorum ama son gunlerde bu yaptigi hareketler cok gozume. Batmaya basladi