+2 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (5,328 puan) tarafından
Ben bayağıdır sık sık post paylasmiyorum. Bugün aldığım bı abiyenin fotoğrafını paylaştım ve fikir istedim güzel mi değil mi diye sormadım. Fikir verenlere de teşekkür ettim güzel diyenlere de kibar bı şekilde güzel olmadığını söyleyenlere de. Ama artık öyle bı hal almışız ki bu paraya bu eder zaten çok kötü bilmem ne. Ya arkadaşım eleştiriye açığım da bu kadar da acımasız olmayın. Buradaki lafim beğenmeyenlere değil, kb bı şekilde dile getirenlere. İnsan ister en iyisini en güzelini almak fakat bir abiyeye o kadar çok para veremem şu an. İnsanları kiriyorsunuz farkında değilsiniz. Tartışma postu değildir bu. Sadece çoğu kişiye cevap verme tenezzulunde dahi hulunmadim bu yuzden

22 Cevaplar

+6 oy
(289 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Abiye'nizi görmedim ama bence çok güzel zira çuval giyseniz size yakışır :) Bu kadar hassas naif bir kadının ışığı giydiği her elbiseye renk verir....

tarafından
Daha ne denir ki :))) hiç kafana takma gerçek hayatta kendi varlığını kanıtlayamamış insalar burada caka satıyor
tarafından
Valla burda gördüğum gorebilecegim en guzel yorumlardan bitanesi yada en iyisi diyebilirim @denizkizi34 nekadar nayif bi kadinsin sen masallah ❤️
(289 puan) tarafından
Teşekkkür ederim bilmukabele ♥️
(5,328 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim verdiğiniz destekler için hepinize ❤️ inanın begenilip beğenilmesi önemli değil benim için, beni üzen şey asagilanarak küçük görülerek yapılan yorumlar oldu . Bu yorumla ve daha sizlerin desteğiyle moralim yerine geldi iyi ki varsınız güzel kalpli kadınlar❤️❤️
(289 puan) tarafından
Kişi kendinden bilirmiş. Fesat insan başkasında kusur görür lakin kendine kör bakar.
Üzülme abiyelerin sultanı ♥️♥️♥️
-Reklam-
+3 oy
(14,164 puan) tarafından
İnsanlar boyleler ve her zaman var olacaklar malesef
(5,328 puan) tarafından
Kırıklarında ellerine ne geçiyor anlamış değilim aşağılamak kaba konuşmak bu kadar mı kolay
+1 oy
(2,793 puan) tarafından
Evet ya çok kırıcı oluyorlar gerçekten ve acayip bi önyargı söz konusu burda herkes mükemmel herkes 4 4lükk
(5,328 puan) tarafından
Cidden öyle inanır mısın uzun zamandır böyleymiş ben görmemişim demekki
(289 puan) tarafından
Mesela ben 4 4lük bir kadınım zira 4. ayın 4'ün de doğmuşum :)))
(2,793 puan) tarafından
Ahahaha maşallah kız
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Takma sen onları yahu bazıları cevapları beğenmiyor bazilarida adam gibi cevap vermiyor bura böyle takılma sen 30 liraya fıstık gibi bir abiyeydi aldığın sanada olmuş ben beğendim ama resimde duruşu farklı çıkmış sadece 
(1,517 puan) tarafından
BEnce resimde duruşu ortam bembeyaz(arkadaki duvar rengi etraf) elbise siyah olduğu için patlamış yada çok dikkat çekmiş mi desem  sadece , ama gayet güzel dediginiz gibi
(5,328 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim inanın beğenip beğenmemek önemli değil. Beğenmeyip nazik dille yazan olduğu kadar 10 liraya bile almam çok kötü gibi yorum yazanlar var. Aşağılamak böyle kolay mı bilmiyorum
0 oy
tarafından
Canım gerçekten 1 lira olsun temiz olsun bir kere olsun ömürlük olsun fiyat önemli değil kınama makineleri 
(5,328 puan) tarafından
Bütçem ancak böyle bişey almaya yetti. Düğün arkadaşımın onemsedim bişey yapmak istedim elimden de bu geldi. Bunu çoğu kişi anlamaz canım iste
0 oy
(364 puan) tarafından
Valla ben çok beğendim üstelik çok yakışmıştı eski model de dgldi.ama müsait dgldi diyr yazamadım canım ayrıca çok uyguna almışsın
(5,328 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim. Benim için önemli olan nazik bı şekilde fikir yazilmasiydi. Kaba bı şekilde asagiladiklarinda ellerine ne geçti bilmiyorum
(364 puan) tarafından
Takma kafana canım burda böyle
0 oy
tarafından
Onların kocası çok zengin ya ondan sana laf sokanlar nasıl para artrırırım dolaptan satışıma destek olun kocam para vermiyor diye ağlayanlardir emin ol üzülme sen çok güzelsin elbise de çok güzel 
(5,328 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim ❤️ eşime yük olmadan yaptığım satış ile biseyler almak istedim ancak bunu alabildim. Bu benim için büyük biseydi. Elbiseden soguttular beni. Begenmemelerinde önemli değil. Ama çoğu asagilad gibi konustu
tarafından
Boşver onları emin ol onlar o beğenmedikleri aşağıladıkları elbise için ne can atıyorlar
0 oy
(5,727 puan) tarafından
İnsanların en çok sevdiği şey ya taşlamak gönül kırmak büyük burunlu olmak
(5,328 puan) tarafından
Cidden öyle bu kadar kolay mı ama hiç bilmiyorum ben yapamam. O kadar ikinci el ürün alan gördüm. Hiç beğenmesem dahi güle güle kullan dedim. Herkes ister sıfırını almak güzelini almak. Ama bazı kişilerin bunu almaya maddiyati vs yoktur
(5,727 puan) tarafından
Beğenmek zorunda değil kimse ama da saygı göstermeli insan kalp kırmaya ne gerek var
(5,328 puan) tarafından
Aynen öyle beğenmemiş çok kişi var ve nazik bil dille söylemişler hiç kirilmadim onlara normaldir zevk meselesi herkes sizler gibi nazik değil❤️
(5,727 puan) tarafından
Keskin sirke küpüne zarardır boşver kuzum dünyayi iyilik kurtarıcak
0 oy
tarafından
Yeni gördüm postu aynen beğenmeyen ola bilir de yok teyze modu yok 30 tl ancak eder vsss aşağılayıcı cümlelerden nefret ediyorum bu platformda burnu havada çok kişi var, herkes cebindeki paraya bakar milletin parası çok b. Ol g. Ötten sıç. Iyorlar ya o yüzen 
(5,328 puan) tarafından
Herkes ister sıfır almak güzelini almak. Ama ben bunu yapabildim bunu alabildim ancak. Bunuda açıkladım ki ... Bı kaçına cevap verdim baktım anlatamıyorum sonrasına vermedim bile. Hele artı verenler aceba nasıl bı maddi durumları varda bu kadar aşağılayıcı hale geldiler bilmiyorum
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Şimdi gördüm bende elif'm. Bu hayatta malesef ki onlardan çok var görmezden gelmek en güzeli engelleme olsa tık tık hepsini engelliyceksin. Takma kafana 
(5,328 puan) tarafından
Keşke keskee baharım❤️ kırıcı olmak böyle kolay olmamalı gönül yıkmak kötü bisey
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Çok haklısın canım 
(5,328 puan) tarafından
❤️❤️❤️.....
0 oy
(1,517 puan) tarafından
bende size hak veriyorum , çok güzel itinalı şekilde kalp kırmayı ogreniyoruz ya da ego yüksekliği mi , burnun tavanda olmasi mi siz seçin , kim ne derse desin kimse için moralinizi bozmayin güle güle giyin bu arada , bende kabaca üzerinde paralansin deyim :))) 
(5,328 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim keşke kabaca konuşanlar sizin gibi bı tarzda konuşsa ☺️
0 oy
(1,018 puan) tarafından
canım bende simdi diyer postuna baktım abiyen gayet şık ce guzel çokta ağır bi abiye çooook çoook ta uyguna almişsın ama gercekten bazılari yorum yaparken çok sert acımasızca yorum yapiyorlar kalp kırmaya hic gerej yok halbuki tatli bi dilede beyenmedini güzel olmadığini söyliye bilir halbuki
(5,328 puan) tarafından
Sıkıntım inan begenilip beğenilmesi değil ki benimde içime çok sinmedi ki tadilat yapmak istedim kendimce. Önemli olan biseyi güzel açıklayabilmek yorumlayabilmek canim
(1,018 puan) tarafından
aynen canim çok haklisin inan o yüzden hic kimseyi takma gercektende abiyen çok güze ufak bo tadilat istiyor onu yaptinmi muhteşm olur canim
(5,328 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim fikrin ve güzel yorumun için❤️
(1,018 puan) tarafından
rica ederim canim benim
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Kuzum postunu görmedim ama bu postu görünce baktım sen yazılanlara takılma 

Buraya resim atınca biraz daha değişik geliyor sem kendine yakıştırdıktan sonra kimseye laf düşmez☺
(5,328 puan) tarafından
Yakisip yakışmamasi güzel olup olmaması umrumda değildi canım, bunu güzel bı dille söyleyebilmek çok mu zor ki :) kırıcı konuşmak aşağılamak moda olmus
(14,067 puan) tarafından
Kırıcı olmak onların işi
0 oy
tarafından
Gerçek hayatta dile getiremedikleri şeyleri burda cesaret buluyorlar 
(5,328 puan) tarafından
Bı tanidiklarinda böyle bı durum olsa cidden yüzlerine söyleyemez cogu
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ben de elbiseyi begenmedim ama yorum da yapmadım cnku siz orda elbise guzel mi çirkin mi diye sormamissiniz nasil uzatabileceginizi sormuşsunuz..daha sorduğunuz seyi bile anlayamayanlar icin üzülmeyin bnce..kimisi sirf elestrmek icin konusmus..
(5,328 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Tabi ki beğenilmeyebilir, beğenilmek kadar çok doğal. Ama bunu önemli olan güzel bı şekilde söyleyebilmek ti
(3,902 puan) tarafından
Tabi ki cnm hem soruyla alakasiz cvp verip hem de laf sokmak icin konusyolar
0 oy
tarafından
Önceki postuna baktım da kimse kırmamış ki gayet nazik demişler 
(5,328 puan) tarafından
Yorumları tekrardan okursanız beni anlarsiniz
0 oy
tarafından
Şimdi baktimda 30 TL ye pazardan 2 domates 2 biberi zor alıyoruz çok uygun ve çok güzel bazen burada insanların evinde ilgi sevgi ve dinlenmedigini düşünüyorum burada klavye mafyaligi yapiyolar ancak ben iyim ben bilirim ben ederim gbi :)
(5,328 puan) tarafından
Gerçekten öyle. Bende bilirim sıfırdan bir abiye almak daha yeni güncel modelleri fakat şu an bunu alabildim. Fikir sordum sormaz olaydım ☺️ sizlere de çok teşekkür ederim desteğiniz icin
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Kiz bosversene ne takıyorsun insanları herkes ağzına geleni söylüyor karşımdaki acaba üzülür mü hiç düşünmüyor 
(5,328 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim
0 oy
(337 puan) tarafından
bende yorum yaptım sanırım siyah abiye idi ben çok beğendim çokta uygun ben olsam bende alırdım 

şunu anlamıyorum bazen sorulan soruya cevap yerine kendi benliklerinden bahsediyorlar gerçekten gereksiz 
(5,328 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim desteğin için ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,973 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Gurbett (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 278 göst.
+2 oy
13 cevap 354 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,098 puan) tarafından soruldu

411,365 soru

12,382,814 cevap

43,331 kullanıcı

Kategoriler

...