0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Cok sancilaniyorum oturmak yurumek zulum geliyir gaz sancisina ne cozum bulabilirim ya kendimi sikamiyorum da cok dikisim var ne yapicam ben

21 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bilmiyorum hiç ama bence bı doktora soyle canım ilk dogumumda bende çekmiştim aynı sıkıntıyı zor oluyor doktor bı çözüm yolu bulur sana
(2,770 puan) tarafından
Soriyim canim ya bakalim ne dicek tesekur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gaz hapı var cikartman icin  vermiyolar  mi
(2,770 puan) tarafından
Daha dun cikdim canim hastaneden recete vermisler ama dun heryer kapaliydi bilmiyorum ne yazdilar recetede
tarafından
Bana hastanede verdiler siyah kömür gibi bir haptı zaten hastaneden gaz çıkarmadan affedersin büyük tuvaleti yapmadan taburcu etmiyorlar bana gaz icin hap verdiler yapamayinca:) büyük tuvalete yapamadim lavman oldum:)))
(2,770 puan) tarafından
Bende yapamadim canim oralarda hep dikisler var isde o yuzden zorlaniyorum bakalim surekli kayisi yiyorum iciyorum kabiz olmama k icin insAllah olmam ya belki bende kizimin lavmani vardi onu yaparim kendime olmadi
(16,857 puan) tarafından
Turkuaz damla sen sezeryan olmamış mıydın. Sadece sezeryan olanları gazini buyuk tuvaletini yapmaları icin bekletiyorlar. Normal doguranlari bekletmiyorlar. Ozel devlet fark eder mi bilmiyorum ama 2 kere normal yaptım hic sormadılar bile
tarafından
Evet sezeryan ozelde oldum gaz ve büyük  tuvalet  yapmayinca taburcu etmiyolar
0 oy
(12 puan) tarafından
Kendini rahat bırak canım kabız olmamaya dikkat et dikişlerini sürekli kuru tut benimde 20. Günüm yeni toparladi birde sana tavsiyem batikonla pansuman yap cabuk toparlamak ver iltihap kapmamasi için 
(2,770 puan) tarafından
Rahat birakamiyorum ki canim kastim kaldim kendimi ya  kizimda gaz sorunum hic olmamaisdi gene ayni dikisliydim ama bunda cok sancilaniyorum ya
0 oy
tarafından

Hoşaf felan içtin mi canım sürekli düşündüğün içinde strese girmiştir bagırsakcıkların :) kayısı felan yiyebilirsin ayaklarını sıcak tut lohusayken bilmezsin üşütmüşsündür ayaktan hemen alırsın corapsız gezme aman bitki çayı içebilirsin emziren anneler için varya onlardan birde semizotu yemeği madımak bunlar tuvaletede cıkarıyo yeşillik ye bol bol inşallah iyi olursun

(2,770 puan) tarafından
Yok canim icmedim dun gece  geldim eve pek bisey yapamadan yattim yataga yorgunlukdan ama gece malesef ruyalarimdan ve sancilarimdan geri uyandim uyuyamadim tekrar sabah olsunda kaynanama kaynattiririyim hosaf falan
tarafından
Lohusa serbeti al canım aktarda var hem sütü fazla yapıyomuş hemde gazına iyi gelir illaki ablamla konustum bugun eger sezeryan derse doktorun iki gün önceden başla içmeye sütün hemen gelir dedi stres yapma canını sıkma bebişini alırsın inşallah hemen kucagına cok cok emer annesini ❤️ Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin ❤️
(2,770 puan) tarafından
Bugun hastaneye gidjcez canim aklimda bulunsun donusde bakiyim bizim burda varmi cok sagol insAllah ise yarar
0 oy
tarafından
Kayisi hoşafı yada suyu ic canm karnina ve ayaklarina sjcak havlu koy karnini saat yönünde ovala
(2,770 puan) tarafından
Kayisi suyu iciyorum canim surekli olarak kendisinide yedim ama sanki daha cok gazim oldu ya bide corap giyebilen birisi degilim ben acaba ondanmi oldu ki
tarafından
Evet cabm soguk aldigin icin oluyo
0 oy
tarafından
Metsil şurup var o çok rahatlatır
(2,770 puan) tarafından
Bugun soriyim bakiyim doktor yazicakmi canim sagol tesekur ederim
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Daha yeni dogum yaptin kendini sicak tut 20 gün once bnde senin gibiydim geçecek ama geciyor hepsi :)
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Lavman dediler mı canim ben gazımı oyle çıkardım
0 oy
tarafından

Gaz sancisina bilgim yok ama bebek nasıl cnm son durum ney.    Merek ediyorum. 

0 oy
(1,063 puan) tarafından
Canım bendede aynısı oldu sexeryan doğurdum ben zor oldu ama affedersin bu domal ma pozisyonu var ya elleri ayaklara degdiriyon ben öyle yapınca hazım çıktı rahatladık şükür:)
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Corbalarina kimyon at bolca . Bide kimyon cayi icebilirsin
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bol su iç kayısı ye cnm olmazsa doktora sor sana ilaç yazsin zorlanma stres faln oldun ondsnda oldu
0 oy
(44,869 puan) tarafından
Esra nasıl oldun
0 oy
(5,220 puan) tarafından
canm ben 2buçuk ay önce doğum yaptım bacaklarımın uyuşukluğu geçyiği gibi bebeklere bisiklet sürme hareketi yaptırırız ya ondan yaptım yattığım yerde belden totomu kaldırım indirdim bağırsak öyle çalıştı sende bi dene istersen 
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Bol bol kayısı ye canm bide bizim burda ayvadana Bi başka adı kokr ot dye Bi bitki var o çok iyi geliyomş diyolr
0 oy
(5,332 puan) tarafından
1 kaşık zeytin yağı iç belki sanada faudası olur 
0 oy
tarafından

Kayısı meyve suyu iç cnm bol bol:) hemen cikartiyo lavaboya:) ben evde yapmıştım ama fayda etmedi eşim marketten aldı geldi hemen fayda etti:) geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ❤️

0 oy
tarafından
Lavman kullan canım 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kayısı daha çok gaz yapıyor canım kendini sıcak tut bide karnına saat yönünde masaj yap inslalah düzelir 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Cnm sana ilac vermediler mi dogum yaptigim gun iki uc kere bi ilac verdiler bana kucucuk o kadar cok rahat  cikardim ki gazlari hic zorlanmadan 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 298 göst.
28 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Ayla (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 142 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saliha comcali (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
19 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 241 göst.