0 oy
773 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Hani bazıları vardır ne kadar bileziği varsa kolyesi küpesi yüzüğü falan hepsini uyumlu uyumsuz takar sizde öyle misiniz altın sever misiniz benim 5 bilezik 1 kolyem vardı simdi 1 bilezik var araba aldık o yüzden bozdurduk hiçte sevmezdim zaten Bi yere giderken kaynanam taksana millet hemen elinden aldılar diye düşünür derdi çok gülerdim hala da sevmiyorum çok saçma buluyorum bu tarz şeyleri üstelik mecburi yapılması gereken bir şey olması çoğu damat adayını bence baya Bi zorluyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 

50 Cevaplar

0 oy
(10,295 puan) tarafından
Bizde araba almak için 3 tane bozdurduk şuan 2 tane kalın bilezik bir burma birde kelepçem var takmayı çok sevmem ama kelepçeyi takmak hoşuma gidiyo düğüne vs. Giderken bı kaç kez taktım kuyumcu dükkanı gibi hepsini takmam şu madalyon gibi kolyelerden hiç heves edip almadım hoşuma gitmiyor küçük minnak kolyeler daha hoş gelir gözüme ama asla hepsini takip donatmam kendimi seyyar kuyumcu gibi
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İmkan neyse o kadar yapılmasını istedi ailem kimse kimseyi zorlamadi çok şükür . Altınlarimin hepsini takarım çünkü altın severim herkes bilir oyuzden takınca kuyumcu derler ama olsun seviyorum napayim.
0 oy
(51 puan) tarafından
1 bilezik 

1 bileklik altın 

1 çeyrekli kolyem var ama ben özel günler dışında takmayı sevmiyorum

Geçenlerde eşim altın kolye almış adımı yazdırmış bir tek onu takıyorum 
0 oy
tarafından
Olsada taksak
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Köye gitsem uyumlu uyumsuz ne varsa takmam lazım köyde öyle geçiyor bizim de ama maalesef o kadar takım yok bilezik hiç kalmadı zaten 
0 oy
(3,696 puan) tarafından

Ben seviyorum takmayı bileziklerim aynı model zaten.  Kolyem tuğralı olanlardan. Alyansımla beştaşımı da takıyorum ve seviyorum da çirkin  gelmiyo gözüme:) Göreceli bi konu bence bu. Bana görgüsüzlük gibi gelmiyor açıkçası. tabi her biri ayrı çeşit üst üste güzel durmaz orası ayrı bi konu.

tarafından
Bende çok seviyorum valla :)) Arnavut gelinleri gibi hoşuma gidiyor
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Cekmede bekletenlerdenim hic sevmem takmayi
0 oy
tarafından

9 bilezik 7 yüzük 4 bileklik 5 kolyem var hepsini takarsam milleti boşver ben kendimi komik durumda görürüm takmayı seviyorum ama değişik değişik :D

0 oy
(266 puan) tarafından
Takmıyorum. Düğünden sonra hediye takılan bilezikleri falan birlestirelim daha çok takarsın dediler. Gerek yok zaten takmicam hiçbirini boşuna bozdur al sata gerek yok demiştim. Düğünlerde görüyorum kolu bilezik dolu boynu set falan bana abartı geliyor. Sadece boynum açık olduğunda özel günlerde setimi takmayı seviyorum
0 oy
tarafından

O dediğin bu olsa gerek aşiret gelinleirnde oluyor genellikle ben sevmiyorum ama olsaydı fena olmazdı :D

image

0 oy
tarafından

Olsa takarım nişanlı olduğumda 3 bilezik vardı evlendim bir tane yok tek altın olan alyansım:(

0 oy
tarafından
Ben hiç sevmem yüzüğü bile beyaz altın almıştım onunla bir ince su yolu bileklik takıyordum nişanlıyken felan benle nişanlı olan kuzenlerim bilezik saat burma kokye küpe ne varsa takıyorlardı bir ortama girince yazık senide dul gibi almışlar diyorlardı nefret etmiştim artık o takı olayından
0 oy
(1,691 puan) tarafından
takmayi cok severim ben fjfjjd
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Ben öyle yim düğün oldu mu takar giderim var sonuçta neden almışız evde dursun diye mi 
0 oy
tarafından

Sadece küpelerim var onalrida takıyorum 

Düğün takılarını ev parası için
Doğum günü ve doğum takılarını da araba için kullandık şükür elhamdülillah kendi evimizde kendi arabamıza biniyoruz 
Olsa da 'taki takmayı hiç sevmem orası da ayrı 
0 oy
tarafından
Yok ki olsa takardım "))
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Bende bayılırım altına ama maalesef yok 
0 oy
(14,081 puan) tarafından

Olsada kol boyu taksam :D

0 oy
(1,336 puan) tarafından

Varmı ki de takam bacim :ermm:

0 oy
tarafından
İlk evlendiğim zamanlar takardım düğün mevlüt :D şmdi yüzük bile takmaya eriniyorum 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 431 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 521 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,069 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ozgemmsi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.