Kizlar nolur okuyan her kes yazsın görümcem her şeye burnunu sokan insanın kalbini bilerek kıran insandır. Bana hep burnunun estetigini kötü yapmışlar neden çeneni annenlerdeyken duzeltmedin benim babam para verdi pahalı yerde duzeltdim falan diyor. Eşim ne yese evde kavga eder ondan her şeyi gizlerdi. Bu gün də eşimden yiyecekleri gizledi sustum bana laf soktu sustum sonunda bana ben herr şeyi çok iyi biliyorum falan dedi yani iş yapmayı falan. Sonra o gülleri siz getiriyorsunuz biz bakıyoruz dedi sonra herr kese inat dugunumu ennn güzel salonda yapacağım dedi iki defa ikimizdik bana dediğini bildim. Ben de dedim ki buraya gel kime inat yapacaksın dedim sen kimsin kendini ne sanıyorsun sustukca kafama mi çıkacaksin dedim üstüne yürüdüm bana bağırdı falaan ona karşı ömür boyu bir kalp kırıci söz küfür yapmadım bu gün dayanamayip hərşeyi söylədim agzma gələni ama pişman oldum ona kıskanç olduğunu beni kiskandigini kendini her kəsdən üstün gördugunuu jcimdeki hər şeyi söylədim acaba yanlie mi yaptım bir yıldır evliyim çocuğum olmadığı için sakayla aptalsıniz beceriksizsiniz diyordu ben de sen de malsin bu zamana kadar bir koca bulmadin dedim git aynaya bak falan