Dün saat 1 den itibaren birini hep aramış kaydettim numarayı wp de kadın profili var bakımda falan var bellimi eşimin numarası onda kayıtlı kocam şimdi beni aldatıyor mu ne yapıyor şuan yatıyor sabah erken işe gitcek uyandiramam Sabah post açmıştım bilen bilir ama telefon profilinde kilidi actiginda benm fotom var onunda ben zorla koydurdum tabi wp konusmalarimizi hepsini silmiş herkesin ki var bnm ki yok Bide bir ara tartisinca bana firindaki elemanlar beni arıyor sen kızma diye herşeyi siliyorum falan dedi sonra sinirden öyle yalandan dedim gibi konuştu Ne yapım numaradaki kişi firindaki eleman koza benziyor tam yüzünü hatırlamıyorum ama ne yapım ki gerçeği öğrenim kocamın teliyle msj mi atım ne yapıyorsun gibisinden falan lütfen belliki silmeyi unutmuş ben gormim diye
Neyse ben bişey dersem adım küfürbaz oluyo en iyisi sakin birisi akıl versin sana
Onun watsapini kendine yüklesen
Bak bu uygulamayı idnir daha sonra eşinin vatsapina telefonundan gir üstte iç nokta var onu tıkla ordavatsap ben kodu var onabas ve kendi telefonundan indirdiğim uygulamaya gir kamerayla okut ototmatik bütün msjlar geliyor ... Ama çok sık sık girip bakma günde bı iki defa en fazla yoks amsj gidiyor ve vatsap bağlı diyor eğer eşin telefon konusunda çok iyiyse vatsapinin başkasına yüklü olduğunu anlar
410,438 soru
12,344,960 cevap
39,983 kullanıcı