Canım aslında kendini suçlama sonuçta yetissede yetismesede günlük hepimize 24 saat veriliyor.Yani belki çok ilgili bir annesiniz çocuğunu yalnız birakmiyorsunuz buda sizi çok yorabilir
Bana gelince ben herşeye daha farklı bakıyorum,ne çok temizlik nede çok dağınık.Oglum 15 aylık ve yalnız kalmaktan nefret ediyor evi supurken birlikte yapıyoruz,silerkende,bazen yemeğinde bazen bulaşıkları boşaltmayı da bu şekilde hem yalnız kalmıyor hemde işimi yapmaya çalışıyorum diyeyim)) çoğu zaman birlikte temizlik yapmak çok uzun saatlerimi alıyor,bazen yetişmiyor özellikle ütü hiç yetişmiyor sürekli birikiyor çünkü onu birlikte yapamıyoruz elini yakma ihtimalinden dolayı,normalde temizlik takıntılı bir insanım asla dağınıklığı gelemem ama oğlum için bazı günler hiç yapmıyorum hep onunla aktivite yapıyoruz park gezi salıncak evde oyun anneseyden önceliğin evladindir ev büyüdükçe düzene biner üzme kendini
Mesela bizim türk ailelerde en çok kızdığım çocuklu ev eve gidiyorum bir tek oyuncak yok hepsi kaldırılmış ! Neymiş efendim çok dagiliyormus ev batiyormu ! Çocuğa televizyon açıyorlar kendileri temizlikte akşama kadar neymiş efendim çocuğu olduğu halde çok temiz mis ! Dogurmasaydin hep temiz kalsaydım komşun seni takdir edecek diye o çocuğu günlük temiz hava aldırma birlikte oynama aktivite yapma sonrada anneyiz temiz olacaz de saçma ben hepsinde de karışık yapıyorum)) ama mükemmel değil zaman kalmıyor