0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Bir iki gündür fark ettim de bebeğim adıyla 10-15 defa sesleniyorum hiç bakmıyor sar makarayı oynatacağım istemiyor itiyor beni ve kesinlikle gözümün içine bakmıyor aldıgım oyuncakları merak edip incelemeden önce ağzına koyuyor ve yaptıgı hiç bir harekete anlam veremez oldum fikri olan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(2,268 puan) tarafından
Otizm diyecegim ama önceden tepki veriyormuydu
(316 puan) tarafından
Öncede de seslenirdim bakmazdı ama bebek diyordum nerden bilsin
(2,268 puan) tarafından
1 yaşındaki bebegin ismine bakması lazım canım bi doktora gidin bence ini bişeyi yokturdur
(316 puan) tarafından
İnşallah canım bi tuhaf oldum sanki şuan söylenenleri ben algılamıyorum gibi durmadan bebege bakıyorum eğer otizm gibi bir şey var ise ben herşeye kabulüm ama o kendini öyle kabul edecek mi şuan sanki bu dünyada değil ruhum değişik haldeyim
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin.
(316 puan) tarafından
1 yaşında canım
0 oy
tarafından

Bebeğin kaç aylık canım .

(316 puan) tarafından
1 yaşında canım
tarafından
Sen bir doktora fallan danış . TV izletme , sürekli sen ilgilen onunla
0 oy
(1,055 puan) tarafından

Canim mink atacaktim olmadı bu kizin oglunda gkrduvu otizim belirtilerine bi bak sayfa orda yaziyor instagramdanimage

(316 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakayım hemen
(1,055 puan) tarafından
Ne demek canm
(1,055 puan) tarafından
Canim baktinmi yoktur insaAllah bu beliritiler
(316 puan) tarafından
Kadının anlattığı geç oturma belirtisi oldu biraz bizde bide göz teması şuan var ve kendi ismine dönüp bakmaması acaba kafasının arkadasında 2 tane beze var bebeğimin onunla ilgisi olabilir mi
(1,055 puan) tarafından
Ozman evham yapiyorsun canm bol bol ismi ile hitap etsin herkes ikiismi varsa ikisiylede hitap edilsin alissin iyice
0 oy
(25,214 puan) tarafından
İşine gelirse bakar çok sevdiği bi oyunu oynuyorsa kılını kıpırdatmaz:D 16 aylık 
(316 puan) tarafından
En azında sen niye bakmadıgını biliyorsun canım sağlıkla büyüsün inşallah bebegin
(25,214 puan) tarafından
Alışır bence canım herşeyi direk otizme bağlamamak gerek
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Kaç aylık Yada kaç yaşında ? Benim kizim 5 bucuk aylikken bakmaya basladim ismi ile seslendigimde
(316 puan) tarafından
1 yaşında canım ve yüreğimi tüketiyorum oglum lütfen bak mithat diyorum defalarca sadece adını söylüyorum ama yok bakmıyor
(1,315 puan) tarafından
Bence önlem  al tam teşekkülü bir hastane götur derim tepki vermesi gerek bakması gerek

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 325 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 284 göst.