Kızlar bisi merak ettim biz eşimle pek ortak bir hayatımız yok eşim bilgisayarda sürekli oyun oynar bilgisayarda değilse elinde telefon vardır bende sürekli kızımla ilgileniyorum ev işleri falan fırsat bulursanız kitap okuyorum ama ortak hiç bir aktivitemiz yok.. bugün eşime dedim birlikte bisiler yapalım diye bu akşam olmaz dedi sonrada ne yapıcaz ki dedi normal karı kocalar neler yapar kızlar kocam pek normal biri değil hatta üst sınırlarda anormal..
Zor bi durum ama birbirinize vakit ayırsanızz ilişkinin belki daha iyi olur bize burda demesi kolay ama ben.eşimle istn geliyo yemeği fln yiyor kızımı uyutulan sonra hiç elimizde telefon yok oturup konuşuyoruz. Dertleşiyoruz bi sorunumuz varsa birlikte çözmeye uğraşıyoruz pek aktivite sayılmaz ama çocuktan dolayı fazla bişey yapmiyoruz
Mısır patlatıp, beraber güzel bi film izleyebilirsiniz canım .ya da yürüyüşe çıkıp sohbet edin.onu yapacak biri değilse en sevdiği şeyle onunla iletişim kur, yani oyun:) ailecek oynanacak bir oyun satın alabilirsin. Monopoli gibi
Canım kalabalık yerleri sevmiyorsa akşam yürüyüşe çıkın gel sana dondurma ısmarlayım de bi anda olmaz ama zamanla alıştır, evin ihtiyaclarını sen alıyorsan eşinle almaya gidebilirsin ben yapamıyorum cocukla falan de :)
Ben film izlemeyi severim bazen aksamlari misir patlatirim film izleriz esim de konsol oyunlarina cok ilgili ben o oyunlari sevmesem de o oynarken illa ki yaninda olup ona meyve falan yediririm ilgilenirim hosuna gider kitap okumayi ben severim ama esim sevmez o yuzden bazen cok guzel bise okudum dinle derim ona da okurum yazi hakkinda konusurz oyle seyler iste
Bizim ortak noktamız muhabbet kuşları birlikte severek ilgileniyoruz
Cnm bnim esimde tlfn da oyun oynamaya cok duskun kac defa kavga ettik iki gun birakio sonra yine baslio baktim olmuyo gel beraber oynayalim dedim arada beraber oynuyoz ;) bovling oynamaya gidioduk hamile olunca biraktim bnim kocamda bnden sikayetci balkonda cay sefasi yapmak istio bnde balkonda oturamiom ve caydan tiksindigim icin icmek istemiom sana tavsiyem baktin ceviremiosun sn ona uy biraz oda yavas yavas doner bnce neyi seviosa ondan bahset bnim esim hep is konusuyo bnle skldgm halde dinliorum yorum yapiorum ne yapalim mecbur
Evliliginizin ilk senesi nasıldı yani hep mi böyleydi cocuk olunca mi değişti. Genelde cocuk olunca daha cok vakit geçiriliyor aslinda beraber onunla ilgilenirken
kızını alip yuruyus yapip parka gidebilirsiniz en basiti
Biz beraber film izleriz...yürüyüşe cikariz..sahile deniz kenarına gideriz...piknik yaparız oğlumuzu lunaparka falan götururuz sinemaya gideriz bazen bu şekilde yani ille ufak bi şeyler olur bizde
Biz birlikte alisverise cikariz yemek yemeye gideriz , nisanliyken cok sinemaya gittigimiz icin artk evde izlemek istiyorum esimle ondan o filmleri flasha yukler evde birlikte izleriz, sahil kenarına yürüyüşe ya da cay ya da dondurma yemeye gideriz vs vs senin cocugunda varms hem onun icin alisverise birlikte cikarsnz beraber parka götürebilirsnz dahs birsürü sey
Kurgucubiri o kadar tanışma süreci geçirmişsiniz hep mi böyleydi eşin yoksa sonradan mı yöneldi. Bunu merak ettim. Bebeğiniz için magnet hazırlamayı deneseniz :) keçeden çok güzel şeyler var 3 5 malzeme ile 30 40 liraya hallolur benim belim ağrıyor yardım et bebeğimiz için bişey yapalım diye başlayabilirsin. O oyunlar bağımlılık yapıyor adeta biraz uzaklaşması ona da iyi gelecektir hiç rahatsızlık duymuyor mu çok vakit harcayınca ? Biz puzzle yaparız 1000 parçalık mesela. Gerçi senin bide evde ufaklık varmış zor olur ama lütfen diret. Tatlı dille ilgi alaka ile. Normal mizacın nasıl bilmiyorum ama bu platformda bana biraz net, her düşündüğünü pat pat söyleyebilen dürüst biri gibi geliyorsunuz ama eşinize de böyle iseniz maalesef onlar bundan çok hoşlanmıyor. Yada benim gözlemim bu sanki daha yumuşak daha yoruma dayalı konuşmalardan netlikten uzak yargıdan uzak sohbetlerden hoşlanıyorlar. Ev huzuru çok önemli çok dua et inşallah sana döner daha çok
1,486,280 soru
24,298,894 cevap
343,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın