Sezaryan olan varmi aranizda spinal pazartesi günü olucam nasipse asiri korku var canım çok yanacak dimi biliyorum doktor öyle karar verdi ama bazilari burda kafami karisti özel bilerek Sezaryan yapiyomus vs ne kadar doğru bilemedim
Belinizden sinek ısırığı gibi bir ağrı hissedersin hooopp uyusttun )) 5 dk içinde bebeğin doğmuş oluyor . Tabi uyuşma geçtikten sonrası ağrın olacak bunun için bol bol yürüyüş yapmalısın ki iyileşme sürecin hizlansin.
Hayır bende genel oldum 3 ay önce aglamaktan hrlak olmustum herkes benle dalga geciyordu bayilana kadr doktorlara yalvardim ben uyumam beni cok uyuşturun diye dogum oldu sonra 3 4 saatlik bir yanma oldu agri degil boyle o sezryen yeri yaniyo gbi sızliyo ama hep serum var kolunda agri kesici yapuyolar baskada hc bsey yk korkrma bide kendim kalktm yurudum karsi odadaki kadn varya avazi ciktgi kdr bagiriyodu bna agri kesici yapin diye ben kendi basima yurudum nr annem ne esim destek almadim hic onlar odada oturodu bn koridorda yuruyodun :D gece oluncada koridorda bebegimle yurudum :) bebegime gece gundux ben baktim . iki yada uc gun sonra tuvaleyi banyoyu kirec sokucuyle yarim saat sapir sapir suyla yikadim ama tek care yurumek simdi bak o 3 4 saatlik agrinin a si aklma gelmiyo unutuverdim :)
44 gün önce spinal doğum yaptım. Hiç acısı olmadı eve geldim kimsenin bakmasına gerekte. Kalmadı
Ben de sezaryen oldum, öyle anlattıkları gibi korkulacak bir şey yok kimse gözünü korkutmasın.
Korkma kız ben iki kez oldum uyusman bebeğin çıkması dikmeleri toplam 15 dk sürüyo sadece ameliyattan sonra ağrın olmasin diye hemsireler sana bol bol Nescafe iç diyecekler iç icebildigin kadar azcik boyun ağrısı olacak o da ameliyathane soğuk o yüzden sonra geçer zaten sürekli gelip ağrı kesici yapacaklar sonra kalk bol bol yürü oturma dikişlerininde pansumanıni düzenli yap 1 haftada iyilesirsin
1,492,517 soru
24,387,082 cevap
349,058 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın