Eşimin dayısı yan evde oturuyor nerdeyse birleşik arada sadece bir bahçe duvarı var dün akşam saat 9 10 gibi cocukları geldi köpekle oynamaya dışarda çay içiyor duk saat 11 12 oldu cocuklar eve gitmedi aklıma da geldi içimden bu nasıl ana insan çıkar bakar çocuklara heryer akraba olsada insan korkar nereye gittiler diye düşündüm cocuklar küçük değil 13 14 yaşlarında lar yanıma geldikçe meyve suyu kek pasta ne bulur sam çocuk bunlar yerler diye veriyorum ellerine az önce gelmiş anaları benim çocuklarımın ne işi vardı o saate kadar burda eve neden yollamadım alıştırma benim çocuklarımı bu eve dedi ya dedim sevda abla sen uzak değilsin kafanı camdan uzatsan bu çocukların burda olduğunu görürsün ne ben çobanım ne senin çocukların koyun madem o kadar merak ettin uzak yol değil 5 adım yol gelip götürseydin çocuklarını yabancının evine mi geliyor lar öz halasının evine geliyor dedim neden ellerine bişeyler veriyor sun dedi ya dedim eşimin dayısının çocukları neden vermeyeyim senin nasıl zihniyetin var zehirleyecek değilim bağırdı çağırdı gitti allah bana sabır vermiş ya