Eşim girdiği ortamda dikkat çeken biri örneğin hastane , pazar alışverişine gitsek markete ya da avmye hemen kadınlar kocama döner bakarlar. Neyse bugün annemin binasinda bı komsumuz var o geldi. Bebeği görmeye kabul etmeyecektim aslında virüsten dolayı beş dakika durup gideceğim deyince kabul ettim. Eşimi bir düğünde gördü sadece kendisi 36 yaşında evli bir çocuğu var eşim 30 neyse ben kahve yaparken mutfağa geldi. Mutfakta oturmaya başladım kahveleri içiyoruz eşim de odada bebeğin yanındaydı mutfaktan su alacak hosgeldinix dedi. Sonra eşim bana da kahve yaparmisin dedi bende sana sonra yapayım dedim. Kadın kocama al canım benim kahvemi iç ben içmedim daha demesn mi o kadar şaşırdım ki öyle bir samimi söyledi. Hiç konuşmuşluklari bile yok eşim döndü bana baktı. Yok abla sağol sen iç dedi eşimi soru yağmuru tutuyor işte sen benim kocamdan daha iyi maaş alıyorsun galiba ne güzel hayat size iyi vs dedi. Bende eşime kaş göz ettim bebeğe bak uyanmış mi diye eşim odaya gitti ardından ben gittim bu kadın gidene kadar sakin odadan çıkma diye o da tamam dedi. Eşime de cimcik attım. Sonra kadın beş dakika oturacakti sözde bir buçuk saat sürdü. Giderken bebeği görüp gideym dedi uyuyor bebek dedim olsun gelmişken göreyim dedi. Yatak odama doğru gitti canım odam müsait mu degil mi bir sor orda eşim var girme istersen dedim. Bebeğini görüp gideceğim dedi. Sen dur bekle dedim. Eşim uzanıyordu ona soylddim toparlandı. 20₺ para koydu bebeğin beşiğine uzun uzun baktı bebeğe sonra eşime kendine iyi bak bize de beklerim dedi gitti. Acaba ben mi abartıyorum. O kadar canım sıkıldı ki eşime sınır oldum mutfağa gelemesine