0 oy
561 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Biz evlendikten beş altı ay sonra kayinbiraderim bize yerleşti o zamnlar hamileydim. Bir buçuk senedir bizde kaliyo. Eşim abim istediği kadar kalır faln diyo. Ama ben rahat edemiyorum. Benimle aynı durumda olan varmı. Kaynamaya olsa neyse annesi sonuct bişey demezdim. Ama kırk yaşında adam gitsin kendine ev tutsun. Çok bencilce mı düşünüyorum sizce. Kocam öyle diyo.

Bide gorumcemde kocasından ayrı kizlariyl kaliyo. Kızlarını verdi. Biri nişanlı. Kaynimda diyo nişanlı kızında evlenince sende buraya gel. Allah'tan görümcem yok gelmem diyo. Ama bunu teklif etmesi benim sinirimi bozdu

23 Cevaplar

0 oy
(4,212 puan) tarafından
Neden sizde kalıyor anlayamadım yani sebebi ne yani
(789 puan) tarafından
Karısından ayrildi bizimde ev dubleks üst katı kullanmıyorum oda o yüzden oraya yerleşti
.
(4,212 puan) tarafından
Ailesiyle yaşasın
-Reklam-
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Madem abisiyle yaşayacaktı evlenmeseydi o zaman sen herkese hizmet etmek zorunda değilsin herkesin kırmızının yıkamak zorunda değilsin evde rahat edemezsin adamın kendi düşünmesi lazım sen daha konuyu açmadan bence rahatsız olduğunu belli et  
(789 puan) tarafından
Bu aile gelinlerini hizmet etmesi zorunda gibi görüyor işte. Zamanında bizde kalan kaynım eşiyle annesi üç  erkek kardeşi evli kız kardeşi çocukları birlikte kalmışlar hep. Eşimde diyo abimle onca zamn o kadar kişi yaşadık ben nasıl şimdi git diyim diyi
(1,160 puan) tarafından
Çok yazık gerçekten eskidenmis o  insan uzanmak ister evde rahat giyinmek ister valla canım bebeğine bakan varsa çalışabiliyorsan çalış paranı biriktir emeklilik günlerin dolsun
(789 puan) tarafından
Çocuğuma bakan olsada eşim bırakmazki cnm. Eşimin tekstil atölyesi var orda çalışmama bişey demez. abileriyle ortak çalışıyorlar bekarken onların yanındaydım. Evlendikten sonra üç ay kadar yanlarinda çalıştım parami vermediler mallarınız zaten bir vermeye gerek yok dediler. O yüzden ordada calişmam
(1,160 puan) tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun aklıma başka birşey gelmiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 270 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
0 oy
11 cevap 475 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.