0 oy
889 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kim yazsa. Aynısı oluyor. Ve sürekli aynı şeyi yazıyor sonra şaka yaptım diyorlar :D.   Ben cokmu safim. Ya kırmak istemiyorum ama zorluyorlar :D.  

Geçen kocasida eşime laf çarpıyordu senin karın gezmekten çocuk bakamaz diye :D.  

image

27 Cevaplar

+2 oy
(13,520 puan) tarafından

Fesatlar geziyorsunuz diye kıskanıyorlar :D

tarafından
❤️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne güzel gezecek yerim çok demk ki seveninde çok boş ver keyfini çıkar 
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından
İnsanlara batıyor ya dışarı çıkmak bunları diyen de hep evde oturanlar ondan ...
tarafından
Evet pek evden cikmayan bir bayan
0 oy
(5,132 puan) tarafından

Ayy laf söylemeye hak buluyorlar kendilerinde. Bence onlar gezemiyor diye kıskanıyor yada oo ne güzel biz de gezebiksek diye düşünüyorlar içinde tutamayıp böyle laf yapıyorlar 

Lak lak lak lak konuşuyorlar 
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Ne kadar gereksiz bişey sormuş sana sanane hem gezerim hem çocuğuma bakarım millet cekemiyor bu şekilde olan hanımları istiyorlarki doğuran kadın eve kendini hapis etsin dışarı adım atmasın 
tarafından
Çok doğru
0 oy
(425 puan) tarafından
Gez gezebildigin yere kadar evde oturuyozda noluyo 
tarafından
Geziyorum ki
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Gezdiğini nerden biliyorlar ki ayrıca gezmenden onlara ne millet dert arıyor kendine :) Bende hamileyken gezince yollarda doğuracan diyorlardı :D
tarafından
WhatsApp durumlarindan.  

Hamileyken onuda çok dediler
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bence bunlar sen çocuklu olmana rağmen gezdiğini kıskanan tayfa :) iyi laf sokmuşsun zat3n gezerek büyüdük diye bence :)))
0 oy
tarafından

Sana mı dert olmuş benim gezmem diyeydin ya canm . Böylelerine lafı sokuşturacan hiç çekinmeden . Benim de bir  kuzenim var kafayı bana takmış her fırsatta bana kızın ismi Ahsen di degilmi diyor evet diyorum senmi koydun babasımi diyor ben koydum dedm ayyy belli senin koyduğun çok kötü bir isim yasemin (kendi kızının ismi ) koysaydin ya dedi Yasemin ismini hiç bir zamn sevmemişimdir ve  çocuk benim çocuğum isminden de gayet memnunum dedim tm grsrz yazdı daha da yazmadı :D

0 oy
(137 puan) tarafından

Onlara ne ya bende gezerm kızlarımla annem abim çevrem sürekli ikaz ediyo kiracısn gezme birikm yap diyorlar sanırsn şehir turuna çıkıyorm eşim 15 günde bir izinli çocukarı yemeğe götürür dışarda gezerz biraz arada bir arkadaşıma gidiyoruz kiracıyım diye eve mi kapanaym :ermm: bende bozuluyorm bu duruma kocam çıkartıyo çevrem kızıyo 

0 oy
tarafından
Evde oturan daha mı çok büyüyor muş da gezen küçük kalmış uf saçma sapan laflar kime ne senin ne yaptığından herkes kendine baksın evde oturursan asosyal insan içine karışmıyor derler sorunlu derler dışarı çıksan çok gezenti derler kısacası ağzı olan konuşur işte sende he de geç bos ver 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Allah Allah kendisine neymis acaba gezerim tozarim.benzin paranı mi oduyormus .saçma sapan laf sokmaya çalışmış aklınca 
0 oy
(4,194 puan) tarafından

Kadın laf sokup neyse görüşürüz demiş  yaaa... :D   fena da kıskanmış  seni 

0 oy
tarafından
Evde dört duvar arasında durup bunalmaktansa geziceksin tabii onlar çekemiyordu boşverr :))
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Ay ne kıskanç lar ya bırakın takılmayın ister istemez insanin canı sıkılıyor tabi . Kimene ya yorum yapma gücü buluyor kendinde çok enteresan.
0 oy
tarafından
Kocasıda demisse demekki evlerinde sizin dedikodunuzu yapıyorlar. Hem gezerim hemde bebegimi büyütürüm deseydin
0 oy
(12,812 puan) tarafından
Mal heralde... Laf çarpmak için mesaj mı atılır ya
0 oy
tarafından
Gezenlerin hayatla bağı mı kopuyormuş da büyümeyecekmiş tövbe estağfurullah 
0 oy
(505 puan) tarafından
Çok kıskanma gez seninde olur diyeydin işine baksınlar ya
0 oy
(19,465 puan) tarafından
Bunların hepsı kıskançlıktan değilse bende Selma değilim :) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 425 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 713 göst.