Kızlar dışardan bı fikir almak için yazıyorum.simdi biz eşimle 3 yıllık evliyiz kısa sürede severek evlendik.3 yıl içinde 2 çocuğum oldu ikimizde memuruz ev kredisi çekil ev almıştık şimdi araba kredisi de çektik ama ben 2.cocuktan sonra ücretsiz izne ayrildim aylık kredilerimiz çok fazla tek maaşa düşünce biraz zorlanıyoruz şimdi sorum şu: şimdi biz ev alırken düğün altınlarını bozdurduk altınların çoğu bizim taraftan takıldı gerisini kredi çektik ben çalışıyorum aldığım maaşın hesabı eşimde evi üzerime yap dedim sorun çıkardı yapmadı neymiş millete hava atmak için istiyormuşum.aslunda ailem evi kendilerine yakın olsun istiyordu eşim kendi ailesine çok yakın yerden alalım dedi eyvallah dedim bizimkilere çok uzak değil yarım saatte gider gelirsin sonuçta diye sustum şimdi araba alicaz onu üstüme yap diyorum yok benim erkeklik gururumu yasatmiyirsun diyor yani ben absürt bir şey mi isyiyorum ben de çalışıyorum aynı maaşı eve getiriyorum evlendiğimden beri doğru düzgün alışveriş bile yapmadım