0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir kadın senle eşine tam 2 buçuk 3 aydır tam 19 kere aranız bozulsun sevgi saygı hicbirsey kalmasın bosanin diye üzerinizde uğraşıyor dedi evinize kim gelip gidiyor dedi falan

12 Cevaplar

0 oy
(2,030 puan) tarafından
aa canim bana da verir misin nmarayi benimde esim sebepsizce dusman gibi oldu ozelden yazsan
-Reklam-
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Allah islah etsin varmi suphelendigin birisi
tarafından
Var canım ondan baktırdım ve o kadın köye gitti o köye gittikten snra eşim bana düşman kesildi neler neler söyledi
(1,334 puan) tarafından
Yaaa ciddimi :(
Ne diye ugrasirlarki tobe nasil verecekler bunun hesabini Allah'a
Kadin esinemi yanasiyor neden ugrasiyor sizle:(
tarafından
Eşim cezaevinde benim bu kadın karşı taraf ama akraba yani ve kadın bir anda köye gitti haberi geldi yani köyde diye kocası kanser hastası ogluda cezaevinde niye bir anda köye gitsinki çünkü büyü yaptırdığı adam orda onun ve son mahkeme zaten bana saldırmıştı şimdi eşimle aramı bozmak için elinden geleni yapar biliyorum çünkü çok pis birmkadin
(1,334 puan) tarafından
Kendi kazdigi kuyuya kendisi dussun insallah ah benim Allahm hersey bu kadar basitmi Dilinden duani düsürme canm felan nas yasin ayet-el kürsi oku her hocayada guvenme Allah yadimcin olsun.
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Güvenilir olduğuna emin misn bide bazı hocalar hep ona para kazandır diye peşine 3 harflisini takıyo li ona abone ol hep ona git para kazandır yani düzelticek yine bozulacak öyle diyim
tarafından
Bozdurmicam kendim dualarla zikirlerle bakara açarım öyle şeylerden ben çok korkuyorum
(7,791 puan) tarafından
Kuzu bak sn bna özelden msj at bn sna yapman gerekenleri yazayım
tarafından
Geldim abla
0 oy
(450 puan) tarafından
Kimmiş bu kadın peki derdi neymiş sizinle uğraşıyormuş
tarafından
Birinden supeleniyorum çünkü o kadın köye gitti bir anda ve o köye gittikten sonra ben bu sorunları yaşamaya başladım tek supelendigim o çünkü kadın zaten bu işlerle uğraştığını kabul ediyordu şimdide eşimin davasında karşı taraf onlar zaten benimle eşimin arasını bozmak için elinden geleni yapar biliyorum
(450 puan) tarafından
Alma onu evine bir daha evi sirkeli suyla temizle oku sürekli duvarlara
tarafından
Evime almıyorum ki kadın şuan düşmanımız zaten gelmez ama nasıl yaptı bilmiyorum
0 oy
(222 puan) tarafından
İsim veriyor mu? 
tarafından
Hayır bir kadın dedi evinize 2 buçuk ay içinde kim geldi gitti diyo
0 oy
tarafından
Acaba bende bi baktirsam mi? Bizde de huzur kalmadi hersey bi anda degisti.
tarafından
Para istiyor eşyalarin parasıni çok yüksek geldi bana tamam bilsede çok yuskek parası
Bir sorayım bakacaksa atayım numara
(7,791 puan) tarafından
Kuzu hiç bir hoca sadece bakıma para istemez yaptıracaklarına ister ama bakım paralı değil bunu unutmayın
tarafından
Sakın bacım bak çok yakın tanıdığım birinin başına çok şey geldi hep aynı şeyleri söylüyorlar para istiyorlar daha daha kötü şeyler Allah a sigin yeter inşallah
0 oy
(7,631 puan) tarafından
 Bir sıkıntı varsa  Rabbim kulhu Allahu  ,nas , Felak duası indirmiştir direk Rabbime sikintini duank etmek 3 araya aracı  koymayın     inanmayın evt dinimizde büyü vardır  peygamber efendimiz e yapılmış bu nedenle dualar inmiş    kimse haşa Rabbimden başka gayni  bilmez  kötülüğü bilmez hoca dediniz  sadece tahmin   eder bı ailefe eşler sorun yasiyorsa belli biri size büyü yapmış dicektir inanmayın canım   
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Böyle kişilere inanmayın. Geçmişi geleceği olan biteni sadece Allah bilir. 

Sence bu kadın nerden bilebilir, onların klasik kandırma yöntemleri var, para için... 

Allah'a sığın ve öyle kişilerle irtibatını kes en iyisi. 
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Eeee sonra? 
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Inandın mi bi de ehli sünnet bi hoca dedin hey allahim ya
0 oy
tarafından
İnşallah bu yaptığın seni felakete götürmez bacım 
0 oy
tarafından
Kalbini kırmak asla istemem kusuruma bakma ama sen eşinin yaptiklarini kabullenmek istemiyorsun onu masum görmek için başka yollara sapma canım benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 488 göst.
13 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyery (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
2 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,883 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,825 göst.
0 oy
11 cevap 663 göst.
26 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,378 soru

23,664,325 cevap

309,166 kullanıcı

...