0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar ben bekarken hem çalışırdım akşama kadar hem akşam çocuk bakardım temzlık yapardm. Hafta sonu çocuk gezdirirdim evın eksıgını alır evı dip köşe temizler yıne yorulmazdım 2 yıldır evlıym 6 aylık kzım var kendımı bıtkın halsiz 0 enerji hissediyorum annem diyor sen böyle değildin noldu sna bılmıyorum en ufak iş gözüme büyür oldu sızde de var mı böyle Bı durum ne yapmam gerekıyor eskısı gbı enerji dolu bır kadın olmak istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir haftadır bende oyleyim hiç bişey yapasim yok temizlik dahi 5 aylık bebem var 
tarafından
Ben uzun zamandır böyleyim ya niyekı acaba
tarafından
Bazen B12 eksikliğindende oluyor benim eksikti bı ara kansızlık B12 ilaç kullandim değer normale dönmüştü kan değerlerime baktircam bide sürekli evdeyiz onun streside var hafta sonu geziyorsun ama nereye kadar yani
tarafından
Hafta sonu da gezemıyorum canım Vala eşim çalışıyor bende çocukla yalnız bi yere gıdemıyorum hafta sonu kadınların eşleri evde oluyor o yüzden başka yerede gıdemıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bekarken öyleydim çalışmıyorum ama erkenden kalkardim 2 kardeşime babama ayrı ayrı kahvaltı hazirlardim 9 buçukta evi toplamış olurdum süpürür dilerdim hergun çeşit çeşit yemekler tatlılar yapardım bi sürü kitap okurdum canım sıkılınca çıkar bi tür atar gelirdim ayda bi kere eve sudan gecirmedik bişey bırakmadım oerdeler camlar nevresimler örtüler annem doktora goturcekti temizlik hastasi oldum diye şimdi bi duzenim yok eşim bi gün gece calisiyo ertesi gün evde oluyo sonraki gün gündüze gidiyo daha ertesi gün evde kaliyo böyle devam ediyo nöbet patlamazsa geceye gidince kayınvalidemde kalıyorum ne ev duzenim var ne uyku düzenim ne temizlik düzenim bu de şimdi hamileyim 9+3 bulantım var hiç yerimden kalkamıyorum mahvoldum çöktüm elim kolum tutmuyo bile yatiyorum sürekli 
tarafından
Hamıle olduğun için halsizlik yorgunluk hissedmen normal canım ben Hamıle değilim bebem 6 aylık oldu ama nedense en evlendiğimden beri değiştim bitkin oldum resmen Kendıme gelemiyorum bekarlığımdaki gbı enerji dolu yorulmak bilmeyen benı geri istiyorum :(
tarafından
Bacım anlıyorum seni bi kaç sene sonra bende senin gibi olcam yani böyle giderse sen bunalmissin yipranmissin evlilik sorumluluk hamilelik lohusalik pandemi falan yorulmussun sen hatta belki ailevi sorunların vardır çalışsan duzelirsin sen çocukla çalışman da zor gorunuyo sende bebisini al bi gez yarım saat bi saat havan değişsin
tarafından
Aynn canım galiba bırden evlilik çocuk annelik sorumluluğu ağır geldi bide bekarken 8 kişiydik evde evlendim tek kaldım evde yalnızlık çektim baya Bi alışman zman Aldı herkes uzakta bebegıme tek baktım derdını herşeyini tek başıma anlamaya care olmaya çalıştım zor bir süreçtir...
tarafından
Bak sen kalabalığa alisikmissin yalnız kalınca bunalmissin bende tam tersine akşama kadar yalnızdım bekarken akşamda herkes çalıştığı için uyukalirdi yine yalnızdım şimdi eşimin geceye gitmesi beni çok yipratiyo kayinvalidemle gidip kalmak bi de onun kayınvalidesi de geliyo 1 ay kaliyo üst usteyiz bende bundan bunaldım seni çok iyi anlıyorum o yüzden aslında bizim bi arkadaşa ihtiyacımız var söyle canin sikilinca bi kahveye gidebileceğiniz ama yok malesef
tarafından
Aynn. Öyle canım Vala kayananada kalmak zorunda msn evınde kal eşin işe gtsin ne olacak Kı ben öyle bir durumda olsam kımseyi çekemezdım anlaşamam yaşlı ınsanlarla
tarafından
Bizim binada her katta 3 daire var gece eşim varken bile korkuyorum duvarlar çok ince sağdan soldan yukardan aşağıdan sürekli ses geliyo gündüz her yeri kitleyip oturuyorum yinede sesler geliyo eşim çok uzakta calisiyo aklı bende kaliyo bu de şimdi hamileyim daha çok korkuyo bazen kardeşlerim gelip bende kaliyo gitmiyorum o zamanlar ama elim mecbur Allah razı olsun kimse hiç bişey demiyo kendi evimgibi girer çıkar yer içerim gider yatarım hiç bi iş yaptirmazlar kayınvalidem önüme yemek getirecek nerdeyse kadın canım bişey istese kayinbabam hemen alır gelir ama işte babane de gelince bütün düzenleri bozuluyo kadın odanın birini kimseye vermiyo mecbur kayinvalidemle yatak odasında yatıyoruz kayinbabam yazık salonda yatiyo ben yatağımı ariyorum valla eşim işten cikcam markette çalışacak dese itiraz etmicem
tarafından
Ne bilim canım hayrlısı olsun keşke yakında Bi yerde çalışsa da sende oda mağdur olmasanız İnsan tabı yatagını arıyor yerini yadırgıyor
tarafından
Biz nisanliyken konuştuk bunu baştan kabul ettim bu kadar zor olacağını düşünmemiştim bişey diyemem de şimdi o zaman da işin iyi idere ederiz dedim çocuklarımızın geleceği için sabrederiz dedim ama keşke bıraksa işi
tarafından
Ozaman yapacak bsy yok canım yinede eşin anlayışlı iyi bir ınsansa konuşabilirsiniz tekrar
tarafından
Asla kabul etmez
tarafından
O zman mecbursun canım çekmeye ama ben olsam ne baştan ne sonradan asla kabul etmezdim akşamları eşim evde olmak zorunda
tarafından
Evet benim hatam bin pişmanım zaten
0 oy
(6,089 puan) tarafından
İnanrımısın bnde oyleyim bekarken 12 saat çalşrdım gider gezer tozardım 2 yıldır evliyim kızım 1 yaşında eve bir süpürge atarım artık yorgunluktan baygınlık geçryroum ya:(
tarafından
Aynn neden böyle olduk  acaba ya off
(6,089 puan) tarafından
Kadın olmak anne olmak çok zor işte
tarafından
Kesınlıkle

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 196 göst.
0 oy
11 cevap 454 göst.
0 oy