Evde bir odamda sadece masa ve yemek masası vitrini vardı. Eve 2 tane kanepe aldık. Eşim mesaide olduğu için kayınbabam ve kaynanam geldi. Masa ve vitrini salona götürecektik oda boşalınca da adamlar kanepeleri oraya koyacaktılar. Ben onlar gelmeden vitrini halıyı masayı boşalttım. 7 buçuk aylık hamile olduğum için ağır eşyalara dokunmadım. Kayınbabam telefonda konuşuyordu. Kaynanam da vitrini taşımaya çalıştı. Anne istersen babamı bekleyelim iterek götürmeyin derler ya mobilyaları dedim. Duymazdan geldi. Totosu ile vitrini ittiriyordu derken pat ayna kırıldı düştü. Vitrinin ayağını da kırdı. E tamir ettirsem ayna dünya parası zaten. Kayınbabam kızdı. Kendi bildiğini okuyorsun beklesene falan dedi o da suçu bana attı :D Esra tutmadı ki dedi. O ağırlığı ben nasıl kaldırıyım? Kayınbabamı beklesene 2 dakika. Ama yok öylece vitrini odaya taşıdılar ayna bölümünü attılar. Ayağına da takoz gibi bir şey koyup kaçtılar. Adamlar eve geldiğinde tek başımaydım. Eşime anlattım o da babasını aradı kızdı. Esrayı niye evde adamlarla tek bıraktınız diye. Kaş yapacam derken göz çıkarıp kaçtılar