0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evde bir odamda sadece  masa ve yemek masası vitrini vardı. Eve 2 tane kanepe aldık. Eşim mesaide olduğu için kayınbabam ve kaynanam geldi. Masa ve vitrini salona götürecektik oda boşalınca da adamlar kanepeleri oraya koyacaktılar. Ben onlar gelmeden vitrini halıyı masayı boşalttım. 7 buçuk aylık hamile olduğum için ağır eşyalara dokunmadım. Kayınbabam telefonda konuşuyordu. Kaynanam da vitrini taşımaya çalıştı. Anne istersen babamı bekleyelim iterek götürmeyin derler ya mobilyaları dedim. Duymazdan geldi. Totosu ile vitrini ittiriyordu derken pat ayna kırıldı düştü. Vitrinin ayağını da kırdı. E tamir ettirsem ayna dünya parası zaten. Kayınbabam kızdı. Kendi bildiğini okuyorsun beklesene falan dedi o da suçu bana attı :D Esra tutmadı ki dedi. O ağırlığı ben nasıl kaldırıyım? Kayınbabamı beklesene 2 dakika. Ama yok öylece vitrini odaya taşıdılar ayna bölümünü attılar. Ayağına da takoz gibi bir şey koyup kaçtılar. Adamlar eve geldiğinde tek başımaydım. Eşime anlattım o da babasını aradı kızdı. Esrayı niye evde adamlarla tek bıraktınız diye. Kaş yapacam derken göz çıkarıp kaçtılar 

11 Cevaplar

0 oy
(1,253 puan) tarafından
Tek diyeceğim şey eşine helal olsun :)
tarafından
Adamlar kayınbabamın yanında çalışıyor. Eşimi falan tanıyorlar ama ne olursa olsun elin adamı. Eşim kayınbabamı arayıp tembihlemişti üstelik. Şimdi babasına kızgın. Ama kesinlikle onlara vitrin meselesini açmadık
(1,253 puan) tarafından
Yani kimin yanında çalışıp calismasi değil önemli olan seni savunup ailesini araması on numara hareket ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şey derler kiciyla daglari devirdi diye o hesap olmuş kaynananinki :D 
tarafından
Gerçekten öyle :D
0 oy
tarafından

Ne desem şimdi bilemedim bir varmış bir yokmuş gibi olmuş bu olay 

(4,103 puan) tarafından
Haahahah  nie güldüm ben
tarafından
Bilmiyorum ki niye olaki :)
0 oy
tarafından
Ya insanlık hali olabilir, tamirini teklif edebilirler vs o hallolur ama sizi bırakıp gitmeleri çok çok yanlış olmuş.
tarafından
Surat falan da asmadım. Kayınbabam kendi kızdı. Beni niye bekleniyorsun diye. Ben hiç bir şey demedim. Aynaya basmayın hemen süpürüyüm orayı falan dedim
0 oy
tarafından
Kadın totosuyla herşeyi yıkmış geçmiş tsunami kaynana ☺️ geçmiş olsun adaşım 
tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Vitrini kirmaladi kaza soncta bilerek yapılmış bisiy değil..benim.kayinvaldem bisiy kırdığı zaman hemenn yeni alır  gelir ama.adamladla.yanliz.birakmalari hoş olmamış..eşim.evde yokken çok zorda kalmazsam tüpçü bile sokmam.
tarafından
Bari üzülse onu da anlayacağım ama suçu bana attı. Vitrin zaten yerinden oynamıyor ben onu nasıl tutayım? Kayınbabamı beklese inat etmese sorun yok zaten
tarafından
Biras başına buyruk sanırsam ..ay aklıma geldi kayinvaldem de her bize geldiğinde bisiy bozuluyor benim eşyalar 6 yıllık tabi kullanımı ben biliyorum kayinvaldem hiç durmaz yerinde hep temizlik yapmaya çalışır..bizde kaliyodu bir sebebten..çamaşır makinesine hali atmış yolluk .ama yolluk artık bitmiş aticaktim çöpe   makina bozuldumu..halı yikanmadi yarım kaldı bir daha çalışmadi..çok üzüldü gitti hemn yenisini aldı geldi .
tarafından
Keşke benimki de hemen yenisini alsa. Bilerek eskiyen eşyaları verirdim uğraşırken bozsun diye
tarafından
Hahaa (•‿•) kız almazsa kalırsın sonra öyle valla
tarafından
Benim evimden eşya götürmesin de çöpünü bile istemem :)
0 oy
tarafından
o kadar yorgundum canım sıkkındı kahkaa attım ınan
tarafından
Olayın şokuyla vitrğne üzülmedim de şimdi vitrini görünce içim bir tuhaf oluyor :)
0 oy
(3,996 puan) tarafından
canim gozumde canlandirdim o ani gulerdim o anda sanirim . gecmis olsun uzulme . vitrinin ustune buyuk ayna alip koyuyolar daha şık duruyor   ,
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Eşine helal beeeee
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm.
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Pes doğrusu ne diyeyim eşin on numara adam sanırım. Geçen yıl başımdan geçti kaynana dedi hem de öyle bir cümle eve gelen yabancı ile ilgili çok iyi anlıyorum seni 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 378 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 734 göst.
0 oy
27 cevap 1,142 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 609 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu

413,350 soru

12,444,825 cevap

46,127 kullanıcı

Kategoriler

...