0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (11,958 puan) tarafından
Sınıfta salgın varmıs gecen haftadan beri. Kızım hastalandı cuma gunu Dr götürdüm. Dun gece de oglum fena oldu. Simdi ogreminiyorum ki sınıf kaynıyormuş kırılmış hastalıktan. Eee herkes cuma gunu oradaydı. Bir cok kısı hasta haliyle göndermiş.

Ögretmeni aradım cuma demiyor ki bir cok cocukta var sanki ilk benim kızım gibi davrandı sinir olmada dur. Salgın oldugunu bilseydim ben saglam len yollamazdım

4 Cevaplar

0 oy
(8,117 puan) tarafından
Yani kızacak bir durum yok ki canım. Zaten salgın bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Yakın zamanda kapanacak yine okullar bu gidişle. Ben de mahfoldum okula gidiyorum kızıma bulaştı maalesef 
(11,958 puan) tarafından
Cnm gecen hafta pazartesinden beri varmış. Ne veliler yazmıs gruba. Ne ögretmrn uyardı. Vallaha ibillahi kapması diye göndermezdim.perişan oldular.
(8,117 puan) tarafından
Ya işte herkes kendine Müslüman. Söylese daha iyi olur tabi de işte olmuyor hele ki koronada maalesef kimse söylemiyor
(11,958 puan) tarafından
Ben aglarken perişan oldum ama acil kapılarında covid mi oldular diye bir yazdım gruba aman allahım herkesinki aynı belirtiler.
(8,117 puan) tarafından
Maalesef canım ya. Şu an ben de öyleyim işte okula bir gittim üç gün kapmışım hemen. Kızım da oldu
(1,363 puan) tarafından
Nasil kizacak bir durum yok arkadaşim insanlar biraz anlayisli olmali. Ayni şeyi 2 hafta once yasadik. Sinifta hasta cocuklar varmiş, hatta ogun ben rehberlikteydim ateşi var diye getirdiler odaya ve benim oglanin sinifindaymiş. gece oglum nefes alamayinca acillik olduk kruptan dolayi.  Kortizonlu hava verdiler. Krup direkt ses tellerine yapisan bir virüs oldugundan nefes alamiyorlar.  Ve hava disinda ilaci yok.Oksuruk ayni köpek havlamasi tarzinda.  Tikandikca nefes alamadikca  cirpindi durdu cocuk. 2 doktorda okul hastaligi oldugunu ve okulu bilgilendirin kimse bu cocuk,gondermesin velisi diye uyardi ama  bilinçli insan yok. Onlarin dusunmeden gonderdigi cocugu yuzunden benim oglum 9 gün oldu göndermedim okula. Geri kaldi herseyden. Insan biraz cocugunu takip etmeli, illa korona olunca gitmicek diye birsey  yok. Hala öksuruyo ici parcalandi cocugumun.
(11,958 puan) tarafından
Aynen oyle boyle gıy hıy dıye öksürüyor. Sürekli oglumda oyle. Sesi degişti cocukların. Kucugum daha 8 aylık kucagıma mos mor oldu zor attım acile. Bir tane sorumsuz yuzunden
(8,117 puan) tarafından
Ben de diyorum ki zaten Corona var ilk başta salgın bir hastalık olarak. Kimse çocuğuna PCR testi yaptırmıyor maalesef. Bu bile yeterli bir sebep bence okulların kapanması için ama esnaf kendini iyice toplasın diye kapatmıyorlar şu anda. Yani öğretmenin yapabileceği bir şey yok. Zaten söylüyor çoğu öğretmen ama veli diyor ki bunca zaman evde heder oldu okula gitmesi benim için daha iyi diye düşünüp umrunda bile olmuyor ki öğretmenin dediği
(8,117 puan) tarafından
Sorun öğretmende değil maalesef bunu idrak edemeyen velide. Direkt gruba yazın çocuğunuz hasta iken göndermeyin hastane köşelerinde mahfolduk yazın
(11,958 puan) tarafından
Ben yalvardım yapın diye korkudan ya girersek bir insanın vebaline dedim de Dr dedi kızım bu salgın cocuklarda covid degil korkma dedi. Okuldan almıştır bir ogretmen ara sen dedi gruba yazdım bende
(11,958 puan) tarafından
Yazdım yazdım kimseden ses yok ustune.
(8,117 puan) tarafından
İşte veliler yüzünden ya. Resmen hakka giriyorlar ama bu devirde hakkı gözeten pek yok
(11,958 puan) tarafından
Yok tabı. Ne gunah vardı el kadar masumumun
(8,117 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ya. Bol bol c vitamini tüketsin. Bol sıvı tüketsin
(11,958 puan) tarafından
Ama hakkından gelcem ben onların.
(8,117 puan) tarafından
Şikayet et kız
(11,958 puan) tarafından
Hepsinin yanında konuscam. Boyle olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nie kızdnkş canm yalnış anlama ama televizyonlarda burada bile söyleniyo salgın var die . Belki cuma günü öğretmeni ilk sen aramışsndır ondan öyle davranmıştır belki . 

Salgın var canm hemde çok fena 8 aylık kızım 12 gün çekti 3 gece hastanede kaldk , ateş öksürük kusma boğaz maf oldu yavrm 

Çok geçmiş olsn canm inşallah biran önce iyi olurlat
(11,958 puan) tarafından
Cnm ben televizyon filan izlemiyorum. Hayor pazartesinden beri varmıs belliymiş. Soylemiyor
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Kızım hafta içi okula gidiyor cuma günleri burnu akarak geliyor. Üç gündür okula gitmiyor çok hasta. Ne olacak böyle okullar açılsa dert açılmasa dert.
(11,958 puan) tarafından
Heh bizde tam oyle olduk. Cuma bir geldi burnu akıyor ben usuttu sandım. İlaç verdim yatırdım. Pazartesi daha da köyüledi sabah öksürük oldu ogretmen aradım göndermicem dedim. Boyle ilk kez duymus gibi davrandı. Oysa ki cocuklar pazartesinden beri kırılıyormuş.31 kisilik sınıftan 18 kisi gelebiliyormuş o derece. Demedi ki salgın varmış. Dun gece oglum kötülesti bebek daha ya 8 aylık. Büyüge de anlatamadım uzak dur diye arkamı döndüm cocugun ustunde. Tıkandı bir anda burnu ıceri acmıs genzi dolmuş mos mor oldu aklım gitti.
(2,136 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Benim kızımda anaokuluna gidiyor dün öğretmeni resim atmış 16 kişilik sınıfa sadece 7 öğrenci gelmiş. Diğerleri hep hasta ne olacak böyle çok endişeleniyorum.
(11,958 puan) tarafından
Heh bızımkıde dwseydı asla göndermezdım
0 oy
tarafından
Canim ben oğluma bulaşmasın diye markete gitmiyorum dışarı arada sırada cikiyorum okulla fln isim bile olmuyo ama eşimin arkadaşının oğlu okula gidiyordu bir kaç kez bize geldi korona olmuşuz ondan 

Yani bulaşacak bı yer buluyo ben o kadar dikkat ettim geldi bizi buldu 
(11,958 puan) tarafından
Cıldırıcam sukur covıd degıl ama cocuklar perışsan

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,218 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 387 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 272 göst.
7 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mutlulukmu (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,526 soru

23,593,624 cevap

305,689 kullanıcı

...