0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

annemle evimiz yakin şaban bana msj atti bugun kısır yapalım mı diye bende tamam ama sağlık ocağına gitcem dedin gelince uğrarım dedim 

sonra ben saglik ocagina gittim gelirken bi baktım kardeşimle annem gelio 
siz kısır yapmicakmydnz ben size gelecektim dedim 
başka bi misafir daha gelecekti yok o kadin gelmek ten vaz gecmis bende yapmadin dışarıya kaçtım dedi neyse tamam dedim 
sonra ben eve gidiyrm dedim ben birazdan gelirim belki dedi bende tamam dedim 
benim de canim kısır çekti eve gelince yaptım yedim sonra geldiler evde kısır kokuyo dedi bende evet sen öyle diyince canım çekti dedim niye beni öyle cagrdin sonra yapmicam dedin dedim  5 10 dk otrdu kardeşime kak kızım gidelim dedi suratini asti bsy demeden gitti 
yani  bunda ben kötü ne demisim arkadaşlar bu arada kendi annem 

13 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Vallaha ayip etmissin  2 tabak fazla yapabilirdin annenin geleceğini  biliyordun soylemesen bile yapacam diye insan yine icine sinmez yapar annen hakli
(4,907 puan) tarafından
Katılıyorum
(8 puan) tarafından
zaten kısır diye bsy yoktu ortada annen çıkardı bugub orata beni çağırdı sonra yapmicam vaz geçtim dedi haliyle benimde canım cekti sonra eve geldim yarim saat sonrada geldiler evde kısır kokuyo dedi bende sen öyle diyince cnm çekti dedim ama getrcek kadar bile durmadi oyle dedikten sonra hemen gitti
tarafından
Çünkü  küsmüş  sizede yaptim desen dururlardi annen çıkarsa  bile onlarada  yapmalıydın  cok ayip
-Reklam-
+1 oy
(4,697 puan) tarafından
Anne bu ya anne annemle kardeşimle rahat konuşamayacaksam ne düşünür diye sorgulayacaksam o benim canım ciğerim değil dışarıdan bir merhabalaştığım birinden farklı değildir aynı konu senin içinde geçerli kızım bana bu tür birşey de alınacaksa ötede dursun ben yapmadıysm sen yaptığında beni davet etmeliydin 
(4,070 puan) tarafından
Aynen katılıyorum
+1 oy
tarafından
Annenin yaptığında bişey göremedim ama sen ayıp etmişsin.gelecem demişler sonuçta.ben yapacam demedim demişsin fark etmez ki.kisir uğraştıran bişey değil iki tabak fazladan yapabilirsin onlar gelince onlarla yiyebilirsin yani.kadın haliyle darilmjs olabilir normaldir.o gelene kadar yapmış yemişsin ikram etmeni beklemistir tabii kadıncağız 
0 oy
(581 puan) tarafından
Canim gelicem demiş keşke onları bekleseydin diye beklemişler sanirim onlarsız yemişsin geleceğim demesine rağmen 
(581 puan) tarafından
Yok orasını anladım canım ama sana gelirim ben demis haberin varmış yani keşke ona da yapsaydın veya bıraksaydın onu beklemiş yani ona küsmüş
(8 puan) tarafından
evet öyle ama bu ilk degil hep böyle yapio zaten niye yapio anlamyrm
(581 puan) tarafından
Canı sıkılmış demek ki sana denk gelmiş oda :)
(514 puan) tarafından
Tamam annem ssabah gel demis sonra misafr gekmeyince yaomicam dems annen orda ayio etmis sizin icin yapabilirdi. Hadi orayi gctim sen annnenlerin gelecegini bilerek kisir yaoio birde yemissin:))ikinizde karsilikli ayip etmissiniz bi sikinti var herlde aranizda bi zitlasma hissettim
(8 puan) tarafından
evet bende onu bekledim zaten başkası mı onemli bizmi ama benin kisir filan yapacağından annemin haberi yoktu annem oylesine gelim dedi zaten ayni gün hem beni cagrp hemde gel demesi cok sacma degilmi zaten
0 oy
(4,069 puan) tarafından
Annenin küsesi gelmiş küsmüş:))
(8 puan) tarafından
evet ama ben kötü bsy demedim ki
(4,069 puan) tarafından
Dememişsin zaten asıl senin küsmen lazım hem evlerine çağırıp hemde sen gitmeden evden çıkmışlar
0 oy
tarafından
Canın çekmiş yapmışsın 

Kısırda tek başına yenmez ay bacım

Çağıraydın ananla bacını beraber yiyeydiniz çayda koyardın ohh mis gibi 
(8 puan) tarafından
ya öyle ama benim küçük bebeğim var zar zor yaptim canim zaten o dediği için çekti beni çağırdı sabah gelirim dedim sonra ben vaz geçtim yapmaktan dedi
tarafından
Hayırlısı olsun artık ne diyeyim yarın yapar çağırırsın zor bişey değil ki ☺
0 oy
(122,901 puan) tarafından
şabam kim       
(4,069 puan) tarafından
Sabah demek istemiş:)
haaaa ☺☺☺
(8 puan) tarafından
sabah yazcaktim yalnis yazmışım
olsun yaa
tarafından
Valla bende bunu sordum kendime
0 oy
tarafından
Anani bekliyeydinya kisiri yemek icin bacim gelirim demis sana tamm onun yaptigi ayip seninkide ayip 
(8 puan) tarafından
gelirim dedi ama ben anneme yapcam diye bsy demedim ki canimi çektirdi yaptim bende
tarafından
Yani bikac dakka bekleseydin fena olmazdi sanki onlara inat hemen yapip onlar gelmeden yemis gibi olmus seninkide
0 oy
tarafından
Keşke annemle yakın  olsakta böyle kavgalar etsek imrendim 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bence haksızsın plan yapılmış sonra vazgeçilmiş olağan bişey annen size geleceğini de söylemiş az fazla yapıp beraber yiyebilirdin bu anne yani kimseyle bir olmaz annelere en ufak şeyde darılıp kızılmaz sen öyle deyince canım çekti yaptım gelin beraber yiyelim desen sorun olmazdı bence 
0 oy
(634 puan) tarafından
Çok ayıp etmişsin annen küsmekte çok haklı bugün kısır yap götür esinide al pogacada yap gönlünü al annenin özür dile hatalı sensin
0 oy
tarafından
Sana haber vermeleri lazımdı misafir gelmicek vazgeçtik diye 
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Yani öz annen de olsan uğrayacağını söylemiş fazla yapman gerekirdi yada hemen 2 dk yapayım diyebilirdin çay demlenene kadar bulgur siserdi zaten 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 818 göst.
13 Nisan 2023 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 759 göst.
4 Mart 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 257 göst.