0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Hanımlar bende kronik farenjit var bu aralar iştahsızlık az fazla yesem midem bulanıyor baharatlı yersem şişkinlik boğazda yutkuna güçlüğü yanma bunla beraber de göğsüm de sırtım da agri oluyor rennie alınca rahatlıyorum reflü vardi sende diyor babam da reflu bunları mı yapıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(13,304 puan) tarafından
Kalp krizi geçirir gibi oluyor insan reflü asit de yapar boğazda o yok mu? 
(123 puan) tarafından
Evet inanın kalp KRİZİ sanıyorum gogusume koluma vuruyor boğazda asit çok fazla olmuyor nadir oluyor mesela dun akşama kadar iyiydim etli baharatlı yemek yedim 1 saat icinde gogusume qgri girdi
(13,304 puan) tarafından
Genelllikle reflü, gastrit, mide fıtığı onlar sebep oluyor bu şikayete geçmiş olsun yine bir genel cerrahiye çıkın derim benim şikayetlerim daha ileri safhada çünkü
-Reklam-
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Ben 1 sene cektim o reflüyü. Yedigine ictigine dikkat etmezsen atlatamazsın. En az altı ay baharattan acıdan asitten uzak duracaksin. Domates salca limon vb. Şeyler cok tetikliyo. Çayı kahveyi tamamen birak içme. Yatmadan en az 4 saat önce yemeyi icmeyi bırak. Yatarken yastığını biraz yüksek tut. Yemekle birlikte sıvı tüketme. Ben sebze haslayip yaninda yogurt yedim sadece 1 senem öyle gecti. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyza58. (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.

410,761 soru

12,359,904 cevap

41,392 kullanıcı

Kategoriler

...