ben esimle kacib evlendim.. her kes evi yok evlenme dedi annemde vermiyordu bu yuzden yascada 9 yas var aramizda yakisiklida diyil her kesin dediklerine gore. ama ben evlendim 2 senemiz.doldu iykide evlenmisim diyorum kiradayiz. kit kanat keciniyoruz. ama inanin bunlari hic sorun etmiyorun bir tane altinim bile yok gelinlik bile giymedim dugun falan hic bir sey olmadi. esimin imkani yok diye istemedim. simdi caliyor. kurusuna kadar evde bir kere. olsun dosari cikmaz isden gelince evde olur pazar gunu bile bizle beraber kecinir. kizimiz var. geceler kendisi uyutur. kizim hasta baya. ayakda sallayarak uyur geceler geceler kalkar bir iki saat bakar ben uyurum. yani cok sukur diyorum iyki evlendim. hic bir seyim olmasada en guzel es benim esim kalbini seviyorum. bize bagliligini seviyorum. her kes gibi isden gelib kumandani alib tvye bakmaz. asla kizimizla oynar sora uyutur. kizimi. o yuzden gercekden paranin altinin hic bir onemi yokmus. gercekden. rabbim tum kadinlarin kocalarinin kalbine merhamet salsin insAllah amin