Bugün kaynım eşim ben arabadaydık eşimin ailesinin yanına gittik geldik eşim kendi tarlamız var domates sebze felan toplayıp satıyo biz köyden çıkmadan önce de arabaya mal yüklediler beni eve bırakıp satışa gideceklerdi kaynımla bizim binadaki teyzeler hemen koşuyorlar arabayı görür görmez sebze felan almak için ama eşim direk pazara götürüyo bütün malı artarsa satıyo binamıza da ve oğlumun bez ıslak mendil poşeti vardı onu arabanın arkasından alıp ön koltuğa koymuş hani beni evin önünde bırakınca millet arabaya üşüşmeden direk satışa gitmek için bende arabaya biniyodum anlamadım poşet önde bende yer kaplıyo diye arka koltuğa koydum öne bindim ve ben eşimin onu bizzat öne koyduğunu BİLe görmedim arabada kaynımın yanında bana bağırdı niye poşeti arkaya koydun ben onu öne koydum ki hemen seni bırakiyin poşeti alıp direk inersin diye dedi bende nerden biliyim senin koyduğunu BİLe görmedim dedim sonra kaynım ARaya girdi kavga etmeyin felan dedi benim derdim poşetmiş şuymuş buymuş değiş kardeşinin yanında bana bağarması ve eve geldi ben yüzüne bakmadım oda hiç özür dilemeye bile gelmedi çok zoruma gitti ağladım sanki ben kendi kardeşimin yanında onu azarlamışım