0 oy
275 göst.
Aile kategorisinde (106 puan) tarafından
Bugün kaynım eşim ben arabadaydık eşimin ailesinin yanına gittik geldik eşim kendi tarlamız var domates sebze felan toplayıp satıyo biz köyden çıkmadan önce de arabaya mal yüklediler beni eve bırakıp satışa gideceklerdi kaynımla bizim binadaki teyzeler hemen koşuyorlar  arabayı görür görmez sebze felan almak için ama eşim direk pazara götürüyo bütün malı artarsa satıyo binamıza da ve oğlumun bez ıslak mendil poşeti vardı onu arabanın arkasından alıp ön koltuğa koymuş hani beni evin önünde bırakınca millet arabaya üşüşmeden direk satışa gitmek için bende arabaya biniyodum anlamadım poşet önde bende yer kaplıyo diye arka koltuğa koydum öne bindim ve ben eşimin onu bizzat öne koyduğunu BİLe görmedim arabada kaynımın yanında bana bağırdı niye poşeti arkaya koydun ben onu öne koydum ki hemen seni bırakiyin poşeti alıp direk inersin diye dedi bende nerden biliyim senin koyduğunu BİLe görmedim dedim sonra kaynım ARaya girdi kavga etmeyin felan dedi benim derdim poşetmiş şuymuş buymuş değiş kardeşinin yanında bana bağarması ve eve geldi ben yüzüne bakmadım oda hiç özür dilemeye bile gelmedi çok zoruma gitti ağladım sanki ben kendi kardeşimin yanında onu azarlamışım 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,470 puan) tarafından
Benim en sınır olduğum şeydir canım eşime hep derim başkalarının yanında bağırıp çağırma evde naparsan yap diye sen haklısın canım bence özür dilemeli
(106 puan) tarafından
Geldi yanıma gönlümü aldı cnm
(1,470 puan) tarafından
Ohh iyi bari canım hatasini anlamis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin stresli anına denk gelmis ama sana bağırmaya tabiki hakkki yok o knularda daha dikkatli olmali
(106 puan) tarafından
Geldi yanıma gönlümü aldı bende fazla uzatmadım o gelince
0 oy
(4,697 puan) tarafından
O an stresten olmuş canım sıkma canını 
(106 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(9,623 puan) tarafından
O özrü bekleme muhtemelen gelmeyecek içine atıp yutacaksın bu da böyle kapanacak.Hep böyle değil midir?Üzüldüm canım senin için.Allah kıymet bılenlerle bir arayya getirsin
(106 puan) tarafından
Geldi yanıma gönlümü aldı cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 472 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,582 göst.
23 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 741 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rukiye03 (787 puan) tarafından soruldu

406,127 soru

12,176,012 cevap

36,653 kullanıcı

...