Kizlar ilk evliliğimde 16 yaşında nişanlandım. Ve nişanlım tarafin-dan tecavüze uğradım. Piskolojim bozuldu. Odaya kendimi kitleyip saatlerce ağlardım sallanirdim yatakta öyle. Ailem çok korkmuştu durumumdan nişanı atmıştım babam ne oldu ne oldu diye diye hergun ağlaya ağlaya dayanamadım babama anlattım d3taya girmek istemiyorum. Babam bıçak aldı vurmaya gtti. Peşinden gttik kaynanam gil istanbula gtti diye sakladılar nişanlımı. Babamda ne olursa olsun gelecek o ******** hemen nikah kıyılacak düğün falan da istemiyorum dedi. Sonra nikahtan evlendim düğünüm olmadi icimde kaldı. Büyük kayinimgil eşya alacakmış onların eski esyasini evime getirdiler eşya bile almadılar eski eşyalarını oturma grubu yemek masası yatak odası onları kullandım. Eşime yaklaşamadım. Çok özürler diledi beni sevdiğini kaybetmek istemediği için yaptığı söyledi çocuktum daha ama korkuyordum. Bir süre sevemedim sonra yavaş yavaş alışkanlık mi deyim sevgi deyim bilmiyorum sevmeye başladım. Sonra da şiddet gördüm hamile kaldım sürekli dayak dayak kimseye diyemedim korkumdan bir kızkardeşim 'le paylaştım oda benden 2 yaş küçük kimseye demedi başlarda. Hamile hamile ne dayaklar yedim karnıma tekmeler kanamam oldu yatak odassina kitledi tli elimden aldı kimseue demeyim diye hastaneye götürmedi o kadar yalvarmama rağmen. En son bir dövdü kumandayı ver demiş duymamışım ondan gözüm sis heryerim kan kardeşime söyledim oda dayamamış aileme söylemiş hastanelik olmuştum babamlar hastaneye geldiler. Eşim kacti kayıp babam darp raporu alacan boşan dedi hamileydim istemedim yalvardım yok baba yapamam diye çok çektim sonra barıştık. 1 buçuk yıl evli kaldim. Aldatıldim. En yakın sınıf arkadaşım vardı onunla görüşürdüm bir tek eşimle yakaladim ve o kadar dayağını pisliği çektim boşanmadım. En son evden kaçtım çocukluk internetten kadin sığınma evi araştırdım ispartaya kaçtım bebegimle. Bir gün parkta hiç uyumadım bekledim sonra babam kardeşim annem defalarca beni aradı gel bizim kapımız açık ne diye gttin diye yalvardılar cahillik ya işte çocukluk aklı babamı dinlemedim diye kabul etmez sandım ama babam bana kolkanat gerdi hep yanımda oldu. Boşandım şükür ailemle yaşadım. Sonra bu eşimi tanıdım düğünümü yaptı eşyalarimi sıfırdan aldı. Ama içimde hep korku acaba bu da aldatır mı diye bu korkuyu nas9l yenecem kızlar eşim en ufacık birşey söyleşin inanmıyorum eve yarim saat geç gelsin aldatıyormu diyorum. Napacam ben böyle.