Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
4 senelik flört 1.5 senelik evlilik 5 günde bitti (boşaniyoruz)
+1
oy
983
göst.
19 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Bigün buraya boşaniyoruz diye post açacağimi hic dusunmezdim. Aslinda çok uyumlu bir çiftiz hatta o kadar uyumluyuz ki herkes bize gıpta ederdi daha çok genciz ben 19 eşim 21 yaşında. 14 yasinda tanidim eşimi yasim cok ufakti lay lay lom geçiyordu günler 4 sene flört ettik 18 yasima bastiğim gün eşime kactim ailem istemiyordu asla kabul etmiyolardi evliliği çünkü arada kültür ve aile yapisi farki diz boyu (demek istediğimi bulunduğum durumu sadece kultur ve aile farki olan insanlar anlar) ben kactim 19 yaşima 3 ay kala oğlumu kucağima aldim. Eşimle arkadas gibiyiz kendi aramizda hic bir problemimiz yok asla yok çok uyumluyuzdur tek sorun eşimin ailesi babasida anneside bana cok cektirdiler kendiside biliyo konusmuyo onlarla anlatmaya halim yok ama çok savaş verdim onun için herkesi karsima aldim dağ gibi ailemi biraktim onun için onun ailesiyle çok kavga ettim eşimi asla adam yerine koymayislari cok zoruma gidiyodu çok çok kavga ettim ama ben eşimden nankörlük gördüm hemde cokkk buyuk bir nankorluk gordum 5 gundur karantinadayiz gercek yuzunu 5 gunde gordum akitti tüm zehrini benim baş edebileceğim bi kafa yapisi değilmiş onda ki annemi arayip durumu anlattim babamla konustu avukat tutuldu 10 gun sonra anlasmali bosaniyoruz hakkimiz da hayirlisi...
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
21
Cevaplar
0
oy
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
5gunde ne olmus olabilir ki anlatirmisin canim
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Gercekten anlatmaya mecalim yok o kadar zor bi dönemdeyim ki kelimelere dokemiyorum ama onurumu gururumu cok zedeledi guvenim cok sarsildi haksizliğa uradim nankörlük gördüm
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben de merak etmedim desem yalan olur
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Toparlarsam anlatirim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Kasım 2021
Enes2020
(
4,038
puan)
tarafından
cevaplandı
Tek diyeceğim helal olsun ailene
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aileme helal olsun aslanlar gibi arkamdalar iyi ki varlar ♥️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ah bacım ah büyük sözü dinlememenin sonu büyükler elbet birşeyler biliyor da söylüyor
Cahillik etmişsin umarım şimdi ki hayatın düzelir
Daha sen çocuksun bir de çocuğun var Allah yardım etsin
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
19 yasindayim ama evlilik ve cocuk olgunlastirdi emin olabilirsiniz 30 yasinda bi insanla ayni kafadayim.
Amin sağolun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
☆~❣HσɳҽყSҽρƚҽɱႦҽɾ❣~☆
(
10,304
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu kadar cabuk mu :/ hayırlsı olsun
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Nasip diyelim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
Sumeyrakoca
(
10
puan)
tarafından
cevaplandı
3. Kisiler karışınca suyu çikiyor evliliğin.
3 önceki yorum göster
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok bizden olmaz ben cok yiprandim
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim durumum cok daha farkli ben cok yiprandim cok ezildim kakildim eşimi arkamda saniyodum ama degilmis bu yikimi kimse bilmez
19 Kasım 2021
Sumeyrakoca
(
10
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğrudur canım. Hakkında hayırlısı olsun her zaman. Gerçekten tek ona güveniyorsun. Ve o da senin arkanda durmadiğini anladığın an yıkılırsın. Belki ayni seyleri hissedemeyebilirim ama tahmin edebiliyorum. Inaniyorumki dahada buyuk seyler vardir elbet arkasinda çunku evlilik bitirmek zor bisey.
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tabiki de zor ki ben onun icin ailemi biraktim niye durup dururken yuvami yikiyim. Ama o beni yakti yikti bitirdi
19 Kasım 2021
Sumeyrakoca
(
10
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaşından kaynaklı olabilir erkekler geç olgunlaşıp kişiliklerini biraz geç buluyorlar. Ilerde kafasını çok duvara vuracaktır ama geç olacak. Hayırlısı bebeğim hakkında.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok acıyor canım ama sonra geçecek Emin ol
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Önceki postlarima bakarsaniz eşimle nasil olduğumuzu gorursunuz. Ben deli değilim ki 5 gunde bosanma karari aliyim deme demekki canim cok yanmis... Aciyo ama gececek inaniyorum
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
4 yıl bekledim 1 yılı hiç görmedim arada konuştuk askerdeydi aynı evin içinde 1 yıl kaldım senin gbi Cook seviyorduk yani seviyormusum bı anda 6 ay için de değişti tanıdığım adam gitti gaddar biri geldi kız çocuğu diye kızını hastaneye gittim bahanesiyle 15 günlükken terk etti ve ben bu adam için tüm sulalemle kusum degdimi asla bizde öyleydik buradaki eskiler bilir ne kadar çok sevdiğimi eskiden bizimde kültür çatışması vardı ben şimdi diyorumki gerçek yüzünü sevdiğim için görmemişim şuan bosaniyoruz 3 4 ay oldu davayı acali bazen sen ne kadar zorlasanda olmaz bazen sevgiden gözün kör olur o perde kalktığında görürsün yüzünü şuan benden çok kimse belki anlayamaz emeklerine sevgine nasıl üzüldüğünü ama sana tek diyeceğim şey sakın kal yıpratma kendini ofkenle hareket etme düşün evden biri gidecekse o gitsin belki bu süreç ikinizede iyi gelecek seviyorsa boşanmayı kabul etmez zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
BabyBoyumm
(
135,103
puan)
tarafından
cevaplandı
ailen cok iyi insanlarmis
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hemde çok allah razi olsun onlardan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
Nurella
(
1,014
puan)
tarafından
cevaplandı
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm ama keşke bir süre ayrı kalıp öyle deneyip karar verseydin iz çok zor karar allh yardımcın olsun
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Değişmez benim icimde ki o ağir haksizliga ugramis nankorluk gormus psikolojik siddet gormus kadini artik kimse geriye donduremez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
dark
(
8,018
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklar ailelerinden vazgeçselerde, aileler evlatlarından vazgeçemezler
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Doğru
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Uzunca değil kısaca anlatmak istiyorum canım senin yaşın daha küçük 4 yıllıktan bahsediyorsun ön yargıyla yaklaşmıyorum tabiki 5 günde ne oldu buna açıklık getirirsen çözülmeyecek birşey değildir belki sana kendi evliliğimden bahsedeyim belki yardımım dokunur
Ben görücü usulü evlendim bir tartışma yaşadım aileme anlattım nişanı attım sonra nişanlım pişöan oldu özürler diledi neler yaptı neyse kandım yine yalanlarına bu defa ailem istemedi onunla evlenirsen evimize ayak basamazsın abim desen hala konuşmaz benimle 4 yıl oldu neyse ailemle barıştım evlendim zorla ya o ya biz dediler cahilik işte eşimi seçtim lanet olsun o güne düzeldi sandım daha evlendiğimiz hafta başladı küfürler hakaretler ailesini korumaya başladı anneye düşkün oldu iyice beni ailesine ezdirdikçe ezdirdi halada öyle 4 yıl oldu o pişmanlık ilk günki gibi içimde her gün üzülürüm 1 oğlum oldu düzelir belki sandım malaesef yine hakaret küfür yeri geldi şiddet her türlüsüne niye katlanıyosun diye sorarsan mecburum arkamda kimsem yok çünkü benim seçimimdi tek umudum ALLAH c.c bu işte o
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Anlaticam kendimi toparliyim anlaticam ama suan hic mecalim yok cok kirginim cok haksilziga ugradim yemin ederim. Allah sizinde yardimciniz olsun
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani sana nurda demek istediğim bunları yaşamadıysan eşini seviyorsan boşver yaşananları aileni birkere daha yıkma
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok cok sukur aldatma fiziksel siddet kufur vs asla soz konusu degil ama psikolojik siddetine maaruz kaldim 5 gündur
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım evde bunalmıştır bence geniş çaplı düşün 4 yıldır iyi olan adamdan behsediyoruz hemen kestirip atma özür dilerse
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
Leblebi
(
5,593
puan)
tarafından
cevaplandı
Ahh canim ya daha cok kucukmussun, hala da cok kucuksun insallah bundan sonrasi guzel olur, ailenide takdir ettim
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aminn tesekkur ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Hakkında hayırlısı olsun
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin teşekkürler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
Deniz. 01
(
2,247
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız daha 5 gün önce eşime tekrar tekrar aşık oluyorum diye post açmadı mıydın sen ne ara bu hale geldiniz
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yaaa işte bende tam bundan bahsediyorum 5 gunde benim neler yasadiğimi bi allah bi ben biliyorum 5 gunde bitirdi kendini bende herseyi yakti yikti
19 Kasım 2021
Deniz. 01
(
2,247
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok zor bi dönem Allah yardımcın olsun ama öfkeyle yapma bence bi kaç gün annende kal tek başına kal toparla kendini belki bi yolunu bulursunuz
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Sanmiyorum ama denemeyi de dusunuyorum ikilemlerim var. Amin sağolun
19 Kasım 2021
Deniz. 01
(
2,247
puan)
tarafından
yorumlandı
Bin iyiliğe 1 kötülüğü değişme tartıya koy eşinin iyi yanları mı kötü yanları ağır basıyo eşin hatasının farkında mı tavrı nasıl vs bi kaç gün o da kendini toplasın evladının geleceği için bi oturur konuşursunuz yuvayı kurmak zorda yıkmak çok kolay
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tesekkurler tavsiyeniz icin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Hakkında hayirlisi olsun inşallah hiç kimse durduk yere mutlu ve sıcak yuvasını dagitmaz
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet kimse yapmaz benim nasil yandiğimi allah goruyo ben bosu bosuna bu karari vermedim ki. Amin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende bu anlattığın gibi evlendim aynı yaş aynı yaşta kaçma aynı yaşta doğum ilk beş sene kaynanamla oturdum aynı şeyleri yaşadım kültür farkı ama çok şükür geçti eşimin benim sevgim güçlü karakterim yuvamı yikmalarina izin vermedim çok şükür elhamdülillah 22 yıllık evliyim hemen kestirip atmasan bı düşün bı daha otur düşün gurur yapma bir yuva kolay kurulmuyo inan ektiğim fidanların meyvelerini daha yeni yiyorum 22 yıl oldu ömür gitti diyorum bazen sonra ama bu dünya imtahan dünyası yani Ali yemese Ayşe yer Mehmet yer bı şekilde bitiyo ömür bence biraz zaman tanı kendine bu kadar sevdiğin insandan bu kadar çabuk nefret edip bir daha bir arda olmucan yani sana el olucak iiyi düşünün canım bı yavrun var onunda düşün der bennn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
emyy
(
5,125
puan)
tarafından
cevaplandı
Karantinadasınız diyosun, ne kadar büyük şeyler olabilir ki bu kadar kolay olmamalı evliliği bitirmek oturup tekrar konuşun derim...
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tesekkurler yorumunuz icin ama yasadiklarimi bi ben bi allah biliyo
19 Kasım 2021
emyy
(
5,125
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayırlısı olsun inşallah
19 Kasım 2021
emyy
(
5,125
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok uyumluyuz diye vurguluyosun ayrıca,
Seviyorsanız başka bir yerde belki devam edebilirsiniz ailesinden uzak yavrunuz da var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
EsleminAnnesi
(
3,102
puan)
tarafından
cevaplandı
Keşke bende bosanabilsem.. hakkınızda hayırlısı olsun kuzum..
19 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aminn sizin de hakkiniz da hayirlisi
19 Kasım 2021
EsleminAnnesi
(
3,102
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
Berf
(
6,396
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçen sen bi post açmştn merve bu nispeten sonra kavga edersnz demsti göze mi geldnz kız herşeyi heryerde anlatma rabbim hakkınızda hayırlısını eşine de akıl fikir versin inşallah bir yuva kolay kurulmuyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
Miracefem34
(
1,020
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne yapmış karantinada da yüzünü gösterdi? Post açıyorsan onu da anlat çocuk da var yani 5 günde mi bu karara vardın eşimle de arkadaş gibiyiz demişsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Kasım 2021
Beytnurrr2727277
(
1,730
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım biraz fazla acelece karar vermişsin her konuda önlemini al öyle yolunu çiz inşallah cizdigin yılda pişman olmazsın ayrıca eşinin de yaşı gereği olgunluk beklemem çünkü erkekler geç olgunlaşır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy