Kaynana bi dert eltim(özablam) baska bi dert esim baska bi dert gercekten cok sikildim cok usandim biktim yemin ederim ölmek istiyorum ya yasamak istemiyorum dunyayi bana dar ettiler yeminle simdi diceksiniz ki kaynana gitme gitmek zorunda degilsin diceksiniz ama koca eskisehirde baska kimse yok zaten sadice esimin anne babasi ve eltim var yani öz ablam ve öz ablam kayananaya ben ne zman gelsem bi sekilde bi kavga buluyorlar wpde durum paylasiyorum ustlerine alinip saçıni basini yolarim diye ariyorlar yaptigim bisey paylasiyorum nispet olsun diye paylasiyor oluyorum eltimden gercekten biktim kendisi sadice bana ait benim gordugum agir sözler paylasiyor wpden yeminle agzimi acmadim bende paylastim ama ona yonelik tek onun gorebilecigi bisey paylasmadim herkes goruyor durumlarimi kaynana desen evinin yemegini yaparim yapmasaydin olur evin temizligini yaparim begenmez ayni essek kisner gibi kahkaha atar arkamdan tekrar supurur bulasigini yikarim arkamdan ayni bulasiklari geri yikar kendini temiz saniyir tuvalet terligiyle odada gezip namaz kiliyor
En onamlisi esim markete gitmek isterim goturmez anneme babama iki yilda bir iki saatligine giturur wpde kimseyle konusmami istemiyor youtubede elestiri yapmami istemiyor buraya girmemi istemiyor zaten benim ne insta ne tiktok ne facebok yok sadice wp burasi ve youtube var onalrida kullanmami istemiyor ama kendisi hepsini kullaniyor tiktok disinda pazar gunleri izni var bir saatligine evde durmuyor markete gidiyor carsiyi gezip geliyor bende gidiyim diyorum senin ne isin var cocuklarinla nereye gidicen diyor bana soyle ben alim diyor maksat biseyi almak degil bunaliyorum evde kendi anasinin evine gidiyoruz en az bir hafta kaliyoruz ki bide ayni ilcede kaliyoz benim anam babam bana 5 saat uzaklikda onlara gidince bir iki saat anca kaliyoz cok doldum