Bn evde güzel şeyler giyince eşimin hiç ilgisini çekmiyo ya ama polarlı ayıcıklı gecelikler giyiyorum adamın dibi düşüyo çok tatlı olmuşsun diyip duruyo mesela evde üstün körü pijamalar üzerine etek giyip kafamı kapatınca eşim çok güzel oldun tesettür sana çok yakışıyo diyo zaten kapalıyım ama evde açık durduğum için öyle diyo o öyle yaptıkça ne kendime bakasım kaldı ne bişey bıyıklarımı bile 3 ayda anca alıyorum sarılar zaten belli olmuyo ama en son yüzümde ki kıllar ne güzel duruyo çok tatlı diyodu valla karısını böyle paspal sevene ilk defa denk geldim hiç yargılamaz şuran şöyle demez çok şükür
Ulan bende mini mini elbiselerle makyajla eve geldim adam gelcek yemek yapcam derken allah ne verdiyse giydim
Gratisin indirimlerini kaçırma YouTube da bakım videolarını inceleye bilirsiniz. Bende regl dönemlerim de fön çektirir ve oje sürerim, kullanmadığım kıyafeti keser biçer kendimi kot şort yaparım. Bakımı eşim için değilde sadece kendimi iyi hissettiğim için yaparım güzel görünmek herkesin hakkı
1,486,291 soru
24,299,247 cevap
343,956 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın